-
Στο εκπληκτικο μυθιστορημα του Δουμα ο κομης του μοντε κριστο, ο πρωταγωνιστης φυλακιζεται στο νησι Σατο Ντ'Ιφ με την κατηγορια της προδοσιας ως πρακτορας των αγγλων κατα του Ναπολεοντα.
Εκει ο συγκρατουμενος του θα αποδειχθει οτι φυλακιστηκε γιατι ηταν υπερ του Ναπολεοντα..
κατι τετοιο εγινε και χθες στη βουλη με τις διαγραφες.
Σημαδι πια ολοφανερο για το πως και το ποσο μας δουλευουν και πως τα στηνουν ολα.
Ομως μαζι με οτι καταστραφηκε χθες, καταστραφηκε και το μελλον των πολιτικων και ας μη το εχουν καταλαβει ακομα.
Οι οκονομικες αναλυσεις και τα ωραια κειμενα παντα γραφομενα απο "χορτατους" αρθρογραφους, ενιοτε οι περισσοτεροι να ανηκουν σε καποιων το μισθολογιο και δεν εννοω εργοδοτες, ας τα αναλυσουν στη μητερα που δεν εχει να ταισει τα παιδια της και περιμενει στην ουρα για το συσσιτιο, ας τα αναλυσουν σε αυτους που τολμησαν να με δανεισμο να αγορασουν ενα σπιτακι και τωρα ειναι ανεργοι, ή θα δουλευον για 500 ευρω και κινδυνευει το σπιτι τους.
Ας τα αναλυσουν και να προσπαθησουν να εξηγησουν σε ολο αυτον τον κοσμο που καθημερινα εξαθλιωνεται οτι Ναι ετσι επρεπε να γινουν τα πραγματα, Εσυ 500 ευρω και εγω που αποφασιζω(βουλευτης) 10000 γιατι η Πατριδα δεν ειναι πολος ελξης επενδυτικων κεφαλαιων λογω του μισθου σου ραγια!!
Ας τα αναλυσουν και ας τα συζητησουν μαζι με τους εταιρους μας που σε καποια αλλα party συγνωμη συμβουλια αποφασιζαν https://ec.europa.eu/social/main.jsp...=751&langId=en
Ας γκρεμιστουν λοιπον ολα και ας γυρισουμε και στη δουλεία και γιατι οχι αυτο που κατηργησε με νομο ο Σολων το 590 να ξαναγινει πραξη να μπορει καποιος να δανειζεται με ενεχυρο τον εαυτο του...
Λαικισμος υπερβολες... "φιλοσοφιες" το ξερω γιατι και εγω "χορτατος" ειμαι...
-
The Following 10 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:
bakalos (14-02-12), bill_m3 (14-02-12), dark knight (13-02-12), Driver M (13-02-12), gant (13-02-12), hades7 (13-02-12), nikos1400 (13-02-12), Panos 316T (14-02-12), Samaro (13-02-12), z3 2.2 (13-02-12)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP