Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: 2010 M3 Competition Package

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή 2010 M3 Competition Package

    η Bmw εδωσε στη δημοσιοτητα πληροφοριες και φωτο για το Competition Package της Μ3.

    Διαθεσιμο απο την ανοιξη το πακετο αυτο θα προσφερεται τοσο για τη σενταν οσο και για την κουπε εκδοση.
    περιλαμβανει χαμηλωμενη αναρτηση κατα 10 χιλιοστα, ειδικη σπορ ρυθμιση στο EDC, αναβαθμισμενο προγραμμα στο dtc και ελαφρεις τροχους 19 ιντσων.
    εξωτερικα εχουμε εμπος apron flaps και carbon fiber πισω spoiler και ενα πισω φωτα led (στα Coupé και Convertible).
    τα εξτρα αυτα θα ειναι διαθεσιμα και για retrofit σε κατοχους παλαιοτερων Μ3.

    εκτος απο το σπορ πακετο, η bmw ανακοινωσε οτι ολες οι νεες Μ3 θα εχουν συστημα stop/start. λογω αυτου του συστηματος η μεση καταναλωση μειωνεται κατα 8% και οι εκπομπες C02 κατα 24 g/km.
    συμφωνα με τη BMW, οι M3 Coupe και M3 Sedan θα σημειωνουν μεση καταναλωση 11.2 l/100km με το 7-ταχυτο M dct, ενω οι χειροκινητες εκδοσεις θα καταναλωνουν 12.4 l/100km.
    τελος η M3 Convertible θα ειναι λιγο πιο "φαγανη" με 11.5 l/100km με dct και 12.7 l/100km με το εξαταχυτο χειροκινητο.









  2. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

    tassos (13-02-10), Thomelef (10-03-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP