Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις διαβάσει τα θέματα που έχει ανοίξει ο Driver M...?
Γιατί αυτά που έχουμε αναφέρει εκεί μας τα ξαναλές και εσύ
Ρίξε μια καλύτερη ματιά σε αυτά που γράφουμε εαν θες

-Τα τζάμια δεν τα περνάμε με κερί αυτό που χρησιμοποιούμε για το αυτοκίνητο αλλά με glass cleaner και μετά με sealant για σφράγισμα.
-Για να κερώσεις ένα αυτοκίνητο χρειάζεσαι το πολύ 50ml κεριού, ίσως λέω και πολλά..
-Το ότι δεν βάζουμε αλοιφαδόρο σε σκουρόχρωμα χρώματα θα ήθελες να μας το εξηγήσεις...? Την αράχνη πώς ακριβώς την αφαιρούμε από τα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα με το χέρι...?
-Ο πηλός συνήθως περνιέται με λiπαντικό ή με μείγμα νερου-shampoo
-Mετά τον πηλό ανάλογα την κατασταση του χρώματος μπορεί να χρειάζεται και χοντρή αλοιφή

Αυτά τα ολίγα και από εμένα

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι όλοι εδω μέσα που γράφουμε δεν είμαστε επαγγελματίες αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο (ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς χρησιμοποιείς αντί αλοιφαδόρου στα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα για αφαίρεση αράχνης και όχι μόνο...)
Μλλον με διαβασες γρηγορα και μαλλον δεν διαβασες ολα τα παραπανω που εχουν γραψει οι αλλοι.Σε απαντησησου λοιπον.
-Τα τζαμια μπορεις να τα περασεις με το ιδιο κερι προστασιας που περνας το αμαξι,δοκιμασετο και θα δεις
-Για την ποσοτητα εγω εγραψα οτι με 500ml περνας 3-4 φορες απαντωντας σε καποιον που μιλησε για 2 λιτρα
δεν βαζουμε αλοιφαδορο στα σκουρα διοτι στον ηλιο θα δεις ολες τις σβουριες ...γιαλιζουμε με τοχερι εγραψα.
Η αραχνη αν παρεις μεγενθυτικο φακο θα δεις οτι ειναι μεσα στο βερνικι και δυσκολα φευγει.
-Για την χρηση της πλαστελινης οπως ακριβως εγραψα.
-μετα την χρησητης αν βαλεις χοντρη θα ματαρει το βερνικι και θα πρεπει να περασεις ψιλη για να γιαλισει.
ΣΤΗ ΑΡΧΗ εγραψα οτι δεν θελω να προσβαλω κανενα δεν το διβασες;;;;τι σημασια εχει αν ειναι καποιος επαγκελματιας η οχι,εδω λεμε την γνωμη μας και δινουμε συμβουλες σε οτι ξερουμε,και ειμαι ετοιμος να αποδειξω απο κοντα οτι γραφω ποιο πανω.....φιλικα και καλοπροαιρετα.