Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?
- Ψήφισαν
- 83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
παιδιά μονο με το να τα λέμε δεν γίνεται τίποτα!! κάθε μέρα μα κάθε μέρα συζητάω τα ίδια πράγματα με όποιον άνθρωπο να μιλήσω για τα οικονομικά μιλάμε και για τα λαμόγια που μας κυβερνούν ακόμα..
κάθε μέρα ακούμε του κόσμου τις μαλ@κίες, οι αλήτες συνεχίζουν και οι δηλώσεις που κάνουν κάθε μέρα εξοργίζουν τόσο πολύ τον κόσμο που απλά δεν γίνεται ρε παιδιά,είναι τελείως ανώφελο,δεν πρίκειται να αλλάξουν αυτοί ούτε πρόκειται να κάνουν κάτι καλό για αυτή τη χώρα!!προχθές μου βγήκε ο Σαμαράς να μας πεί "εγώ παλεύω να πετύχω τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα" μιλάμε για θράσος που δεν έχει όρια!! πόσο μα πόσο βόδια μας θεωρούν τελικα ρε..
Δεν εδώ πλέον θέλει κάτι σαν στρατιωτικό νόμο δεν ξέρω θα ήταν εύκολο να οργανώναμε ανα περιοχές κάποια σωματεία να πω δεν ξέρω πως να το πω με σκοπό να κάνουμε κάποια κινητοποίηση κλπ!! δεν ξέρω θα ήταν ευκολο κάτι τέτοιο?
εξάλλου πως μαζευόμαστε όπως στις συναντήσεις για παράγειγμα? είναι δύσκολο σίγουρα που να παρατήσεις την δουλειά σου τώρα και να τρέχεις αλλα δεν γίνεται πιστεύω δεν τους κέγεται καρφί πραγματικα ο κόσμος είναι οργισμένος και αυτοί τα ίδια και ίδια!!
-
The Following 2 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:
120ie87 (08-02-12), S8N (08-02-12)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP