Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: Επιτελους την πηρα!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο xxxvagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα εκανα βολτα πιλοτ με μερικα γκαζωματα, δε παιρνω βολτα εγω ενα μηχανακι για να το ξεμ@νιασω..

οχι c-abs δεν οδηγησα αλλα π@π@ριες ηταν για με παντα αυτα..αν και νομιζα οτι μιλουσαμε για το r1 του γιωργου που ειναι 2007..μονος σου πεταχτηκες στο 2009, αλλα τεσπα...εγω ειχα μεινει στην εξαπιστονη του r1 σε αντιθεση με το cbr.. γενικα οι διαφορες σε αυτα τα μηχανακια ειναι ελαχιστες..αλλα η αισθηση που μου εδεινε το r1 στο τιμονι δε μου την εδεινε κανενα αλλο..το θεμα ειναι οτι απο ομορφια ειναι το καλυτερο, ουτε καγκουρας οπως το gsxr (κι ας το ειχα) αλλα ουτε και κολομβο οπως το cbr
    α οκ.. δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική άποψη αν δεν το έχεις δοκιμάσει το σύστημα! Όπως και στις μοτοσυκλέτες..με ''μερικά ανοίγματα'' δεν καταλαβαίνεις τίποτε!
    Δεν είχα ούτε έχω σκοπό να ''μαλώσω''..και όσον αφορά την ομορφιά(αν και η ομορφιά είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα) και εγώ πιστεύω πως το R1(μέχρι και το '07) μοντέλο είναι από τα ποιο όμορφα και σίγουρα ποιο όμορφο από το CBR '08 και μετά..
    Όσο για τα 6πίστονα του R1, μην ψαρώνετε και πολύ..δεν έχουν διαφορά από τα αλλά μοντέλα..και αυτό το λένε σε όλες τις κριτικές αλλά και φίλος μου που είχε όλα τα μοντέλα R1 και τα χρησιμοποιούσε σε track days..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pilot : 24-01-12 στις 19:14
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP