-
άλω προσπαθώ να πω λέω ότι έχω κάνει προσπέραση και πάω με αρκετά χιλιομετρά και έχω αφαιρεθεί ρε παιδί μου και έρχεται ο άλλος με πολλά περισσότερα χιλιόμετρα και αντί να περιμένει να το δω και να κάνω στην Άκρη αρχίζει και ανάβει τα φώτα και σφυράει αυτό δε είναι κάπως?/ ας περιμένει λίγο να τον δω και μ ετα ας ενεργήσει άλα δεν μπορώ εγώ να είμαι συνδεδεμένος με αυτόν επειδή πάει με 250 . και κάτι αλό ας πηγαίνουμε όλοι στην αριστερή με 120 και ούτε με 150 200 300 και αν την χρησιμοποιούμε μόνο για προσπέραση αυτό είναι το σωστό για την Ελλάδα έτσι δε είναι?/ αλά όταν ο άλλος ξεκινάει από σπίτι του και μπεν ει αριστερή και πάει με 250 και δεν αλλάζει λωρίδα να μην έχει την απαίτηση μέσα σε κλάσματα να τον δω και να κάνω στην Άκρη επειδή το είδε γρήγορος μάγκας αυτός που έχει 500 άλογα ας έχει υπομονή λέω εγώ έχει τύχη να πηγαίνω με διακόσια να έχω αμάξι ποιο αργό μπροστά και αν μην ανάβω φώτα άπλα περιμένω αν δεν κάνει στην Άκρη μπαίνω στην δεξιά ανοίγω λίγο και ξαναμπαίνω στην δεξιά
-
The Following User Says Thank You to kwstantinos For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP