Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...4

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικά, συμφωνώ με το συλλογισμό σου Πάνο.

Μόνο με τα τελευταία διαφωνώ.
    Το τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές είναι εντελώς ρευστό και δεν αρκεί το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα, αλλά το πως θα κυβερνήσει αφού η αυτοδυναμία είναι σχεδόν αδύνατη.
    Επίσης παίζει ρόλο τα μικρότερα κόμματα τι ποσοστά θα έχουν, αφού η επερχόμενη εκλογική συντριβή του ΠΑΣΟΚ θα σημάνει μετακύλιση των ψηφοφόρων του προς άλλες παρατάξεις, εκτός ΝΔ και κατά πάσα πιθανότητα ΛΑΟΣ.
    Παράλληλα, απρόοπτα προβλέπω πως θα συμβούν πολλά και συνταρακτικά.
    Αρη, με τον ίδιο τρόπο που έγινε η κυβέρνηση Παπαδήμου, με τον ίδιο ακριβώς θα γίνει και η επόμενη και μάλιστα ευκολότερα γιατί τώρα το έδαφος έχει προλειανθεί. Κανένα ρόλο δεν παίζει ποιά θα είναι τα ποσοστά των κομμάτων, χρειάζεται να μαζευτούν 151 έδρες γιά πλειοψηφία. Εγώ το βλέπω απλό. Ρισκάρω μάλιστα να σου πω πως η νέα Βουλή θα έχει τεράστια πλειοψηφία νέων ανθρώπων και αυτό θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και τις εξελίξεις. Και στο φινάλε δεν θα αποφασίζουν τίποτα ...
    Και μη μου πεις γιά λαικές εξεγέρσεις γιατί εδώ είσαι και εδώ είμαι, θα δούμε ποιός θα επαληθευτεί. Οταν λέω συνταρακτικό απρόοπτο, εννοώ πετρελαική κρίση π.χ.

2. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (19-01-12), Kostas_1 (19-01-12), Nino (19-01-12), Ptboul (20-01-12), Z4 DCT (19-01-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP