Θωμα επειδη ειναι πολλα και διαφορετικα τα ερωτηματα θα απαντησω κατα περιπτωση
οχι δεν πιστευω οτι θα βγουμε δια μαγειας ουτε ποτε ανεφερα κατι τετοιο.
οταν και εαν τελειωσει αυτο που συμβαινει θα ειναι να ειμαστε οι πολλοι κατα πολυ φτωχοτεροι και με ελαχιστη εως μηδαμινη ιδοκτησια μιας και ο καθενας θα πουλησει οτι μπορει για να αντεξει σε αυτη τη κατασταση ( λογω ανεργιας κλπ)
Αν ηταν και τους ηταν ανωδυνο θα μας ειχαν αφησει στη τυχη μας εδω και καιρο, η αλυσιδα ακομα και ο ποιο μικρος κρικος οταν σπασει ...όλες οι π@@τσες που είχε να βγάλει απο τον κ@λο της η ελλάδα, μέχρι σήμερα πληρώθηκαν απο μένα, εσένα, και όλους τους υπόλοιπου έλληνες.
σήμερα φτάσαμε όλοι μας, τα ταμεία μας να είναι πολύ κάτω, και δυστηχώς με αυτά που ανακοινώνουν, θα πάνε ακόμα πιο κάτω...
τι πιστεύεις ότι θα γίνει???ότι θα μας καμαρώνουν για πολύ ακόμα οι έξω???δεν νομίζω.
βεβαια παιζει και το αλλο σεναριο να μας "διατηρουν μεχρις να ξεφορτωνονταν τα τοξικα μας ομολογα... ή και να ειναι ποιο περιπλοκα τα ραγματα σε ενα παιγνιδι που μας ξεπερνα οπως εχω ξαναγραψει.
ειπα ποτε και πουθενα κατι τετοιο?
πιστεύεις ότι πλέον λόγο τρομολαγνείας ο κόσμος δεν ψωνίζει με τον ρυθμό που ψώνιζε???ξανασκέψου το καλύτερα. no money in da house φίλε.
εγώ κάποτε είχα 25+ άτομα προσωπικό. σήμερα έχω δύο. σαν και την δική μου επιχείρηση, υπάρχουν πάαααααααααρα πολές...
Σαφως και δεν υπαρχουν χρηματα δεν εχει καμια σχεση η τρομολαγνεια, η οποια ομως υπαρχει και δημιουργει αλλες ανεξελενκτες καταστασεις.
Ειδικα η δικη μου οικογενεια εχει βιωσει τις συνεπειες της κρισης παρα πολυ (μειωση εισοδηματος, ανεργια συζυγου)
Τι κανω? αυτο που γραφω στη πρωτη παραγραφο!!
Να το πω αλλιως και δεν εχει σχεση με σενα.
ή μήπως απο την άλλη δεν συμφωνείς ότι αυτή την στιγμή η συνθήκες διαβίωσης του έλληνα δεν είναι αντίστοιχες με αυτές που θα υπήρχαν αν γυρνούσαμε στην δραχμή με μια πολύ βαρβάτη υποτίμηση???
όλα τα έξοδα μας ανέβηκαν, ενώ ταυτόχρονα τα έσοδα κατέβηκαν σε αντίστοιχα επίπεδα. αυτό δεν είναι υποτίμηση???ποιά η διαφορά???το ότι έχουν άλλο σχήμα τα νομίσματα μας???
αν και εγω ειχα τα λεφτα μου στην ελβετια και τα χρεη μου στην Ελλαδα δεν θα με ενοιαζε καθολου αν θα γυρνουσαμε στη δραχμη και οτι αυτο θα σημαινε που μαλλον δεν το εχεις αναλογιστει καλα.
Τωρα που εχω μονο χρεη και οικογενεια τρεμω την ωρα που θα γινει κατι τετοιο και για μενα αλλα και για την ιδια τη χωρα, σκεφτεσαι τι θα συμβει?
φρικη χαος,αναρχια,καταστροφη.
τα σεναρια τρομολαγνειας που μαλιστα ειχα την τιμη χαχαχ α να ξεκινησω εγω στο φορουμ και με μια αναδρομη στο παρελθον θα δεις οτι οπως και πριν δυο χρονια,ετσι και τωρα καθε φορα παιζει και μια ημερομηνια χρεοκωπιας.
απο τα καύσιμα και μόνο, μπορείς να δείς, ότι τα πληρώνουμε το λίγο λίγο 80% πάνω απ'ότι το 2008. με 50% + αύξηση, ενώ τα έσοδα όλων, είναι τουλάχιστον 30 - 40% κάτω.
δεν είναι σενάρια τρομολαγνείας όλα αυτά πλέον, είναι η πραγματικότητα που δεν μπορεί να χωνέψει ο νούς μας.
απλή ερώτηση. τι πάει καλά στον τόπο μας???![]()
Απο σεπτεμβρη σε μαρτιο και απο μαη σε ιουνη παμε, τη μια μεσα στις γιορτες που ειναι αργια την αλλη πριν το πασχα και την αλλη τον αυγουστο που λειπει ο κοσμος.
Δυο χρονια τωρα ζω τη μερα της μαρμοτας εγω και ολοκληρη η Ελλαδα, νισαφι πια!!!
Τωρα ομως που θα αλλαξουν τα εργασιακα και στον ιδιωτικο τομεα τοτε ισως και να κλεινει ο κυκλος και να μπουν τα πραγματα σε αλλα μονοπατια..
Εμεις απλα γυρισαμε 30 χρονια και βαλε πισω
Θα παιξουν και τα κοιτασματα και σαν λαος που ενιωσε να γουργουριζει η κοιλια του απο πεινα δεν θα μας νοιαζει ουτε ποιος θα εκμεταλευθει την εξορυξη, ουτε πως λεγονται τα σκοπια, ουτε τιποτα αρκει να παρουμε μια ανασα και λαδωσει το εντερακι μας.
Αυτα Θωμα πιστευω εγω και αν διαφωνουμε δεν πειραζει μου αρεσει ο διαλογος που κανουμε!!