Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...4

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αντε παλι τα ιδια..
    τα λιγοστα χρηματα που εμειναν σε καταθεσεις να τρεξει ο κοσμος να τα σηκωσει για να γλυτωσει την καταστροφη!!
    τι και αν αποδυναμωνει ακομα περισσοτερο την χωρα ,τι και αν κινδυνευει το χρηματοπιστωτικο συστημα απο "τεχνητο" κραχ...
    αυτη η αναγγελια της χρεωκοπιας ξεπερασε και αυτη της δευτερας παρουσιας απο τους αιρετικους.
    Αυτοι που αγορασαν τα ασφαλιστρα θα πρεπει να παρουν το κερδος τους παση θυσια μα με ελεγχομενη μα με ανεξελεκτη μα με τεχνητη,το αστειο ειναι οτι εχει περασει και στη συνειδηση μας οτι το φουντο δεν το γλυτωνουμε!!!!
    εξηντα ημερες λοιπον πριν τη καταστροφη....
    THINGS TO DO
    να σηκωσω ολα τα λεφτα
    να παρω μια θυριδα στη τραπεζα και να βαλω τα μισα εκει, να βρω τροπο τα αλλα μισα να τα "βγαλω" εξω ( καμια ιδεα?)
    Λαδι εχω
    Να παρω αλευρι,οσπρια, μακαρονια ρυζι σε μεγαλες ποσοτητες
    Να παρω πολλες κονσερβες, γιατι μετα με αυτες θα βγαζεις γκομενα!!
    Να αγορασω φυσιγγια και να καθαρισω το δικαννο
    Μια μικρη γεννητρια δεν θα ηταν ασχημη ιδεα!!
    τσιγαρα σπιρτα οινοπνευμα
    Ασφαλειες για πορτοπαραθυρα extra
    Δυο τρια μπιτονια με καυσιμα...
    να ετοιμασω ενα πληρες φαρμακειο ( θα το παρω απο το bmw) και το συμπληρωνω
    Να βρω που θα καταχωνιασω το Χ3,λες να χωραει στο γκαραζ του Γιαννη που ειναι φιλος?
    Να... να..
    τι αλλο για δωστε καμια ιδεα!!!
    εσύ δλδ πιστεύεις ότι ως δια μαγείας θα βγούμε απο τα σκ@τ@ που είμαστε αυτή την στιγμή???αυτό που γίνεται εδώ και τρία χρόνια σχεδόν, είναι να μας μαδάνε οικονομικά...
    όλες οι π@@τσες που είχε να βγάλει απο τον κ@λο της η ελλάδα, μέχρι σήμερα πληρώθηκαν απο μένα, εσένα, και όλους τους υπόλοιπου έλληνες.
    σήμερα φτάσαμε όλοι μας, τα ταμεία μας να είναι πολύ κάτω, και δυστηχώς με αυτά που ανακοινώνουν, θα πάνε ακόμα πιο κάτω...
    τι πιστεύεις ότι θα γίνει???ότι θα μας καμαρώνουν για πολύ ακόμα οι έξω???δεν νομίζω.
    πιστεύεις ότι πλέον λόγο τρομολαγνείας ο κόσμος δεν ψωνίζει με τον ρυθμό που ψώνιζε???ξανασκέψου το καλύτερα. no money in da house φίλε.
    εγώ κάποτε είχα 25+ άτομα προσωπικό. σήμερα έχω δύο. σαν και την δική μου επιχείρηση, υπάρχουν πάαααααααααρα πολές...
    ή μήπως απο την άλλη δεν συμφωνείς ότι αυτή την στιγμή η συνθήκες διαβίωσης του έλληνα δεν είναι αντίστοιχες με αυτές που θα υπήρχαν αν γυρνούσαμε στην δραχμή με μια πολύ βαρβάτη υποτίμηση???
    όλα τα έξοδα μας ανέβηκαν, ενώ ταυτόχρονα τα έσοδα κατέβηκαν σε αντίστοιχα επίπεδα. αυτό δεν είναι υποτίμηση???ποιά η διαφορά???το ότι έχουν άλλο σχήμα τα νομίσματα μας???
    απο τα καύσιμα και μόνο, μπορείς να δείς, ότι τα πληρώνουμε το λίγο λίγο 80% πάνω απ'ότι το 2008. με 50% + αύξηση, ενώ τα έσοδα όλων, είναι τουλάχιστον 30 - 40% κάτω.
    δεν είναι σενάρια τρομολαγνείας όλα αυτά πλέον, είναι η πραγματικότητα που δεν μπορεί να χωνέψει ο νούς μας.
    απλή ερώτηση. τι πάει καλά στον τόπο μας???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (18-01-12), Konstantinos E60 (18-01-12), Lambros46 (18-01-12), Panos 316T (18-01-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP