-
Καινουργιος κατοχος z3
Καλημερα σε ολους!Ειμαι νεο μελος στην παρεα κ ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε κ απο κοντα σε καποια συναντηση.Εδω και 10 μερες βρισκεται στα χερια μου μια z3 '96 μοντελο 1.9i με τα 140 αλογα.Η μεταβαση ειναι τρομερη καθως το προηγουμενο αμαξι μου ηταν ενα starlet gt οποτε ακομα προσπαθω να προσαρμοστω με τη τεχνολογια της ζετας..
Εχω καποιες αποριες κ προβληματισμους:
Κατ'αρχην το αμαξι το πηρα σχετικα φτηνα οποτε καποια χρηματα για μικροπροβληματα τα ειχα στο προγραμμα.
Απο τη μερα που το πηρα εχει αναμενο λαμπακι αεροσακου.Αυτος μου ειπε οτι του αναψε οταν αλλαξε μπαταρια.Χλωμο το βρισκω.Πηγα εχτες σε ηλεκτρολογο κ το διαγνωστικο του εδειξε αγνωστο σφαλμα κ δε μπορουσε να το σβησει.Τι μπορει να ειναι;;;Μηπως ειναι το εγκεφαλακι αεροσακων;;;
Δευτερον το καθισμα του συνοδηγου δεν ανεβοκατεβαινει ενω δειχνει οτι δινει σημα το ρευμα.
Τριτον κ τα δυο καθισματα κανουν μπρος πισω 1-2 εκατοστα(εχουν μποσικα).Ειναι οι οδηγοι η κατι αλλο;;;κοστος;;;
Τριτον ενω οπλιζει ο εργοστασιακος συναγερμος κ χτυπησε, δεν ακουγεται σηρινα.Απλα αναβοσβηνουν τα αλαρμ..
Κ τελος, ξερεις κανεις να μου πει τι ειναι κ τι κανει το καλωδιο που καταληγει στον κεντρικο καθρεφτη;
Ευχαριστω εκ τον προταιρων, καθε γνωμη ειναι δεκτη!
-
The Following 3 Users Say Thank You to Andreasz3 For This Useful Post:
Dimitra Gk (14-01-12), Panos 316T (14-01-12), S8N (14-01-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP