-
Να πω και γω δυο λόγια.
Καταρχάς ευχαριστούμε το scandalis για το πολύ χρήσιμο θέμα και βέβαια τις φωτογραφίες που ανέβασε!!
Μόλις τελειώσα το διάβασμα στο αντίστοιχα πολύ χρήσιμο θέμα στο bimmerfest, επτά ολόκληρες σελίδες και 128 (!!!) απαντήσεις.. gnx - ευχαριστούμε!
Αυτό που έχω να επισυμάνω και μου κάνει φοβερή εντύπωση, είναι ότι στο αμερικάνικο forum βρέθηκαν μόνο δύο άνθρωποι να "αμφισβητήσουν" τις βλαβερές συνέπειες της μη τακτικής αλλαγής λαδιών, μάλιστα ο ένας από αυτούς, ζήτησε "συγγνώμη" για τις αμιφιβολίες που είχε λίγο αργότερα, ο άλλος απλά δεν το συνέχισε.
Είναι σαφές νομίζω τι κάνει καλό για το μοτέρ μας και τι όχι. Όποιος από την άλλη έχει οικονομικό θέμα με τις αλλαγές λαδιών / φίλτρου - υπάρχει και κρίση στην αγορά - και θέλει να τα κρατήσει λίγο παραπάνω τα παλιά λαδάκια, ας κάνει αυτό ακριβώς. Χωρίς να σημαίνει ότι κάνει απαραίτητα το καλύτερο για τη μακροζωία του κινητήρα του.
Επίσης δε νομίζω αρκετοί από εσάς να δώσατε βάση σε αυτό που έγραψε ο gnx ως προς το λόγο που προτείνει η κάθε εταιρεία αυτές τις αλλαγές. Ότι δηλαδή από πίσω παίζουν οι μεγάλες εταιρείες leasing που τους εξασφαλίζουν χιλιάδες πωλήσεις ετησίως. Είπαμε έτσι αλλιώς το μοτέρ θα αντέξει 150.000 χλμ ή τα χρόνια που θα είναι εντός leasing. Το θέμα είναι να κρατήσουν το λειτουργικό κόστος χαμηλά και αυτό είναι που τους νοιάζει περισσότερο.
-
The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:
GIWRGOSPR (14-04-10), mr incredible (09-02-10)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP