Θα τα πούμε απο κοντά Κώστα μόλις επιστρέψω. Είμαι πολύ περίεργος να δώ και το δικό σου τι γίνεταιΔεν πάς και εσύ πίσω...
Για να μην λέμε και πράγματα που εντυπωσιάζουν, μέχρι τα 180 απο ρολ 2ες ήμουν 1 έως μισό αυτοκίνητο μπροστά. Μετά με μάζεψε ΠΟΛΥ δυνατά και με πέρασε και εκεί έρχεται η θηριώδης ιπποδύναμη και ροπή απο τα πολλά κυβικά.
Προσωπικά δεν με νοιάζουν οι τελικές και οι μεγάλες ταχύτητες. Απλά να επιταχύνει δυνατά μέχρι τα 200 και να φρενάρει ανάλογα γιατί μετά γίνεται επικύνδηνο και για μένα δεν έχει νόημα.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Για τα κλά σας λόγια.
Στάθη δεν πειράζει, πάντα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος. Το να κερνάω lipton δεν είναι ο σκοπός μου. απλά θέλω ένα γρήγορο αυτοκίνητο για να κάνω πατήματα με τον ευατό μου και να βγαίνω τρίτος. Αν κάτσει κανένα "καλό" στον δρόμο δεν λέω όχι και ας ξέρω οτι θα χάσω. Το κάνω για δικιά μου απόλαυση και για την αίσθηση της επιτάχυνσης και για να "ξεκελιδώσω" τις πρααγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου.
Προφήτη δεν ξέρω αν η μισή ίντσα κάνει τόση διαφορά. Μπορεί και να την κάνει. Το θέμα είναι η σωστή ρύθμιση του προγράμματος.
Αν θές να μας πείς και εσύ τις εντυπώσεις σου απο το V4 που έβαλες. Επίσης θα ήθελα πολύ την γνώμη σου για τις θερμοκρασίες που έχεις τώρα με το ψυγείο λαδιού μιας και αυτό θα είναι το επόμενο μου μπάξιμο. Καλά τα άλογα, αλλά η ασφάλεια του κινητήρα πάνω απο όλα

Δεν πάς και εσύ πίσω...

Απάντηση με παράθεση