-
Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα σε σας και στις οικογένειές σας αλλά και εργασία.
Δε θρέφουμε αυταπάτες, γνωρίζουμε όλοι πως το 2012 θα είναι πολύ δύσκολο. Ας προσπαθήσουμε να είναι τουλάχιστον καλύτερο από το 2011. Ο μόνος τρόπος να το κάνουμε είναι να μην κοιτάζουμε μελαγχολικά πίσω σ' αυτά που χάσαμε αλλά να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Ας μην αναλωθούμε και φέτος σε διαμαρτυρίες, απεργίες και πορείες κι ας εστιάσουμε τη δυναμικότητά μας σε κάποια καινούργια αρχή. Το να βρίζουμε τους αληταράδες που απέτυχαν να μας προστατεύσουν τόσα χρόνια δεν πρόκειται να βελτιώσει την οικονομική μας κατάσταση.
Και μια ακόμη ευχή, το 2012 να μας βρει περισσότερο ενωμένους και αγαπημένους. Αν υπάρχει αλληλέγγύη στην κοινωνία τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
-
The Following 9 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:
535xi (03-01-12), aristent (02-01-12), Eleni (02-01-12), gant (02-01-12), GM6 (02-01-12), Kostas_1 (02-01-12), Nick bmwlover (02-01-12), Nino (02-01-12), PANOS-E60 (02-01-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP