Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θυμαμαι που το εχω διαβασει Νικο, αλλα το μυστικο στις αλλαγες λενε οτι δεν ειναι τς χιλιομετρα, αλλα οι ωρες λειτουργιας.
Δηλαδη τεντωμενο παραδειγμα, μπορει να κανεις 10·000 χλμ με 6η σε αυτοκινητοδρομο και 3.000 στροφες < εικοσι ωρες πρωτη δευτερα και 700 χλμ στην κινηση στον Κηφισο.
Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο και ρωταω, λογικα αφου δουλευει ο κινητηρας καποια φθορα θα εχουν τα λαδια.
Γενικα παντως το λαδι θα παραμεινει σκοτεινη ζωνη για εμενα απο τη στιγμη που δεν εχω ιδεα για αυτο.
Για αυτο μου αρεσουν και τα διχρονα, γιατι δεν ασχολουμαι με αλλαγες και τετοια. 2% στο καυσιμο και τελος.

Εχω βεσπα που πριν την αλλαγη στο κυλινδροπιστονο για αλλαγη κυβισμου, ειχε γραψει 65.000 χλμ και ηταν καθρεφτης οταν την ανοιξαμε.
Ειναι οι ωρες ,τα χλμ ,οι θερμικες καταπονήσεις και γενικά πολλά δεδομένα που αναλύει ο υπολογιστής για να σου βγάλει ενδειξη αλλαγής λαδιών.
Την πρωτη ενδειξη για αλλαγή σε εμένα την έβγαλε στις 16000 χλμ !!
και υπόψιν οτι το αυτοκίνητο είναι αυτόματο και η καθημερινες μετακινήσεις στην πόλη γίνονται με 1500-2000 σ/λ αλλα ήταν καλοκαίρι και τα ταξιδάκια στην Χαλκιδική επιβεβλημένα με ότι αυτό συνεπάγεται.( 38-40 C , μποτιλιάρισμα κτλ)
Η αμέσως επόμενη ένδειξη έδειχνε αλλαγή στις 24.000 χλμ ασχέτως αν αλλάχθηκαν στις 15.000