Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 90

Θέμα: Γενικο retouch

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μερικές ερωτήσεις....

Τωρα που θα αρχίσω να ασχολούμαι με το εσωτερικό.....
    Για τα δέρματα εχω το γαλάκτωμα της BMW (αυτο που εχει και σφουγγαράκια μέσα)...αλλα δεν ξέρω αν αυτό είναι μόνο για ενυδάτωση η και για καθάρισμα....
    Λογικά θα κανω πρώτα αυτο που μου ειπε ενας φίλος....να φτιάξω νερό με σαπούνι (αυτο για τα μωρα) και μετά να βρέξω ενα πανάκι και αφού το στύψω καλα, να καθαρίσω τα δέρματα...και μετα γαλάκτωμα.....
    Επ αυτου εχει κάποιος και κάποια αλλη ιδεα?....να πάρω κάποιο αλλο υλικό για το καθάρισμα?
    Οπως και αν εχετε να μου προτείνετε κατι που να μπορω να καθαρίσω εύκολα τους αεραγωγούς, γιατι με την μπατονετα φτάνω μονο μπροστά μπροστα...

Και κατι αλλο......

Ποια ειναι η γνώμη σας για το ταμπλό?, πρέπει να το περάσω με κατι η απλά να το καθαρίσω με ενα νωπό πανάκι όπως κάνω πάντα?
    Και αν ναι με τι?

Ευχαριστώ....
    Φιλε μου εγω για τα δερματα στο εσωτερικο αλλα και οχι μονο για τα δερματα, εχω παρει προιοντα της Meguiars τα οποία εχω μεινει πολυ ευχαριστημένος

για τα δερματα συγκεκριμενα εχω παρει αυτα της cold class τα οποια ειναι 2 μπουκαλια 1 ειναι cleaner για καθαρισμα και μετα εχει και το 2ο που ειναι το γαλακτωμα..

τα εχω περασει 1 φορα και ειδα οτι ειναι εξαιρετικα,αλλα και τα δερματα στο αμαξι ειναι σε κατασταση καινουργιου,πιστευω πως σε καποιο που εχει ιδιαιτερη βρωμια θα κανει την μεγαλη διαφορα..

2. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

Z4 DCT (17-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP