Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά όσες φορές το έχω πάθει στο Ε60 (freeze frame), αφαιρώ το dvd με τους χάρτες και σβήνω γιά λίγη ώρα. Ετσι κάνει restart το έχω βρει εμπειρικά.
να υποθέσω όμως πως σου ''κολλάνει οι χάρτες'' στο πρόβλημα μου, οι χαρτες λειτουργουν κανονικα (δινω οδό και σχεδιαζει τη διαδρομη απο το σημειο που υποτίθεται οτι βρίσκεται το αμαξι). πάω λοιπον κοντα στην οδο κ κοιταω τους γυρο δρόμους , ρωτάω και βρίσκω την οδο (ουσιαστικα δεν φερνω βόλτες ψαχνοντας)

Το πρόβλημα είναι πως δεν λειτουργεί ο δεκτης gps, δεν δείχνει το σημα του δορυφόρου πανω δεξια - Δεν δίνει ο δορυφόρος τις συντεταγμενες του bmw.

πήγα στο set k κρατησα πατημενω το ''μενού'' για 10 δευτ. μπηκε σε αλλη οθόνη και βρηκα το gps ... 8 δορυφόροι και δεν λαμβάνει απο κανεναν -.-