εγώ θα ρωτήσω κάτι...
πιστεύετε ότι είναι παράνομος αυτός ο οποίος οδηγάει ένα 911, κάνει ακριβά ψώνια, ταξίδια, τρώει σε ακριβά εστιατόρια, την κουζίνα του διακοσμούν ευρωμπαλέτες αναψυκτικών και νερών, κάθε μήνα κάνει 2.000 ζημιές στα μπουζούκια, γενικά κάνει ότι του γουστάρει, με μια δήλωση 20 - 25κ???
αν ναι λυπάμαι χάσατε...είναι άκρως νομιμότατος, γιατί αυτά του επιτρέπουν να κάνει οι ελληνικοί νόμοι...
κάποτε είχε γράψει ο σταμάτης για το ελληνικό σύνταγμα, και τους νόμους του. δεν ξέρω αν το είχε διαβάσει κανείς, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι τύποι που αναφέρω πιο πάνω, αλλά το σύστημα που επιτρέπει να γίνονται όλα τα παραπάνω...
φυσικά όλα αυτά μπορεί να μην πληρώνονται αυτού καθε αυτού απο τα φυσικά πρόσωπα, αλλά σίγουρα απο κάπου πληρώνονται, έστω και αν αποφορολογούνται...
και το κύριο ερώτημα μου είναι, και αναφέρεται σε όλους...
πές ότι έχουμε μια εταιρεία, όπου για τα χριστούγεννα καλούμαστε να πληρώσουμε 200.000 ΦΠΑ.
οι αποθήκες μας είναι γεμάτες υλικά, οι υποχρεώσεις καλυμένες όλες, και έχουμε και ταμείο...
τι κάνουμε???πάμε και σκάμε τα 200.000 στην κωλοεφορεία, ή αγοράζουμε μια 911 και αποφορολογούμαστε???
τι θα κάνατε εσείς???και τι θα έκανε και ο μπογιόπουλος που κορνιζάρει φορολογικές δηλώσεις???
απαντήσεις του τύπου ναι αλλά δεν είμαστε σε τέτοια θέση, δεν έχουμε εταιρείες και λοιπά χαριτωμένα, είναι ανούσιες...
είναι άκρως αντικειμενική η ερώτηση, και απαντώ πρώτος λέγοντας ότι θα το είχα γ@μήσει την μάνα το θέμα...