Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
προβλημα με πλεξουδα σε ε36
βραχυκυκλωμα σε πλεξουδα παιδια εχθες εγινε και εχω νευριασει πολυ πηγα να το δουν σημερα και μου ειπαν οτι το δεξι φαναρι το δημιουργησε το προβλημα τεσπα το θεμα ειναι οτι φαινεται να εχει λιωσει 2 καλωδια απο την πλεξουδα που φευγει απο την ασφαλιοθηκη και παει στα μπροστινα φωτα και αφου εγινε αυτο ακουστε τωρα τι μου κανει το αμαξι οταν γυριζω την μιζα χωρις να εχω ανοιξει τα φωτα απο το διακοπτη μολις γυρισω τον διακοπτη της μιζας αναβει το δεξι φως τα πορειας μονο του το ενα δηλαδη και αν αναψουν και τα 2 πορειας πρεπει να ανοιξω τα φωτα τωρα το δευτερο που κανει ειναι οταν ειμαι μεσα και το κλειδωνω παω να βαλω τα φωτα σταθμευσης στα δεξια και τοτε ξεκλειδωνει το αμαξι και ανοιγει το ραδιοσιντι μονο του και λεω τωρα εγω το βραχυκυκλωμα τελειωσε εγινε εφτιαξα και το φαναρι το αντικατεστησα μηπως απο το βραχυκυκλωμα διαβαζει κατι ο εγκεφαλος λαθος και θελει να το συνδεσω στην φυσα να το διαγραψω και να φτιαξει η πρεπει να αλλαξω τα καλωδια που εχουν παθει την ζημια και τοτε θα φτιαξει αυτοματα?/ θελω τα φωτα σας παιδια γιατι εχω στεναχωρεθει
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP