Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 987

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...3

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εμένα πλέον, όλα αυτά μου ακούγονται χαζά...κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική κατάσταση κανενός, όπως και δεν γνωρίζει επίσεις για το αν αυτά που έχει κάποιος είναι νόμιμα ή όχι...
    το ότι κάποιοι μπορούν και έχουν μικρές δηλώσεις, δεν σημαίνει ότι είναι και παράνομοι επειδή έτσι θέλουν να τους παρουσιάζουν κάποιοι παρουσιαστές και αρθρογράφοι του κώλου ας μου επιτραπεί η έκφραση...
    να είστε σίγουροι γι'αυτούς, πως ότι κάνουν το κάνουν κατόπιν συμβουλής απο γραφεία, τα οποία πληρώνονται αδρά για τις υπηρεσίες τους...για να είμαι ειλικρινής, οι δηλώσεις τους και τα φορολογικά τους στοιχεία, είναι πολύ καθαρότερα απο αυτούς που τους κατηγορούν, οι οποίοι θέλουν να βγάλουν τον κόσμο κλέφτη, ενώ το πραγματικό πρόβλημα στηρίζεται στους νόμους που υπάρχουν...
    φυσικά να υποθέσω, πως εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που ακόμα και αν είχαν μια ΑΕ και μπορούσαν νόμιμα να πληρώνουν τα ελάχιστα νόμιμα, δεν θα το έκαναν, και θα δούλευαν για τα ταμεία...για να σοβαρευτούμε λίγο παρακαλώ. μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι ξέρουμε τι θα κάναμε στην θέση τους.
    το ότι δεν είμαστε όμως, δεν σημαίνει πως πρέπει να βγάζουμε χολή απέναντί τους...
    απο την άλλη, μιλάμε για μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, χωρίς να γνωρίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για τον καθένα ξεχωριστά...προσωπικά θα σταθώ στον πετζετάκη που ακούγεται τις τελευταίες μέρες, και τα 2.000.000 που χρωστάει στα ταμεία...αλήτης το μύνημα.
    να πώ εγώ μια άλλη γνώμη ρε παιδιά???
    το δημόσιο τι χρωστάει στην εταιρεία πετζετάκη???γνωρίζει κανείς???
    ρωτάω, γιατί αν πχ το δημόσιο χρωστάει καμμιά 5 - 6 μύρια στον επιχειρηματία, τότε ποιός είναι το λαμόγιο???ποιός ευθύνεται που η εταιρεία χρωστάει απο ταμεία μέχρι και προσωπικό???η πετζετάκης, ή ο απατεώνας που ονομάζεται ελληνικό δημόσιο???

λοιπόν για να λύγει το θέμα μια και καλή, και για να μην γράφει ο καθένας την μαλακία του όπως και γίνεται συνήθως, το πρόβλημα ήταν είναι και θα είναι το ελληνικό κράτος, με τους τρύπιους νόμους του, τις άθλιες υπηρεσίες του, τα άχρηστα εκτελεστικά του όργανα, και τα αποκαίδια που έχει αφήσει απο όπου και αν πέρασε.
    προσωπικά δεν ανήκω σε κάποια κατηγορία, αλλά αν μπορούσα και εγώ να κάνω ζωή κροίσου και να έχω φοροελαφρύνσεις νόμιμα κάνοντας μεγάλες αποφορολογήσεις με τα γούστα μου, θα το έκανα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (18-11-11), gnx (19-11-11), Kostas_1 (18-11-11), Stathis (18-11-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP