Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι στα χερια μου το εχω...
κατι μου ειπε οτι κατω στην υποδοχη φορτισης υπο γωνια υπαρχει ενα μικρο μικρο ασπρο σημαδακι που δειχνει οτι ολα ειναι ενταξει..αν γινει κοκκινο σημαινει οτι πηρε υγρασια.το δικο μου ειναι κοκκινο.
αλλα ρε παιδια ουτε κανα παιδακι ειμαι αλλα και αν ειχα κανει χαζομαρα θα το παραδεχομουν..το τηλεφωνο το προσεχα πολυ!!
λετε να υπαρχει σωτηρια?και το ασχημο ειναι τα δεδομενα.αρκετα ασχημο μπορω να πω...
αυτο βεβαια με τη πλακετα ειναι σωτηριο,αλλα δυστυχως δεν ασχολουμαι καθολου με αγορες απο ebay...αν καποιος θεσσαλονικιος μπορεσει να με βοηθησει..ωστε να μαθω κι ολας..
Αν το χεις δει με τα ματια σου το sticker οτι ειναι κοκκινο παω πασο.Αλλιως πιστεψε με εχω ακουσει πολλα.....
Αν σου ειπαν οτι χρειαζεται μονο αλλαγη του dock, βρες καποιον να στο παραγγειλει απο ebay (10e) και να κανεις τη δουλεια σου, αλλιως υπαρχουν τεχνικοι και στα βοροια που μπορουν με ενα παραπανω κοστος να στο επαναφερουν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν επηρεαζει καθολου τη μπαταρια αυτη η ρυθμιση, την εχω τεσταρει εδω και καιρο...
Περαν της λυσης να βαλεις 5.0.1 και της παραπανω δεν εχω δει κατι αλλο να βοηθαει προς το παρον