Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
@ Αρη

Ετσι οπως το θετεις δεν μπορω να αντικρουσω κατι.
Στην ανυπακοη βεβαια εχω τις ενστασεις μου, αλλα η εμπιστοσυνη μου στο συστημα εχει κλονιστει οποτε δεν θα αντιδρασω.

Η μονη ενσταση ειναι οτι μερος απο τις πληρωμες βοηθαει στη διαβιωση μεγαλης μεριδας κοσμου οποτε και συνεχιζω να πληρωνω.

Οι μνημονιακες συμβασεις ειναι παρανομες και αυτο ειναι ξεκαθαρο.
Ομως απο τη στιγμη που βρεθηκαμε στο γκρεμο πιανομαστε απο οπου βρουμε.

Η δικη μου θεωρηση ειναι πως χρειαζεται μια τομη με το παρελθον, μια σεισαχθεια αν θες και ενα reset απο το οποιο ομως να προκυψει νεο συνταγμα και νομοι.
Δεν μπορεις να επαναπροσδιορισεις τον εαυτο σου αν δεν εχεις ορισμενο περιβαλλον λειτουργιας.

Λιγο πολυ, ολοι απογοητευμενοι ειμαστε και δυστυχως ελαχιστοι κανουν κατι παραπανω απο το να φωναζουν.
να δούμε μέχρι πότε θα κάνουν και αυτοί το κάτι παραπάνω σταμάτη...ο αγώνας
είναι απίστευτος. χθές βγήκα σε 4 - 5 πελάτες, που είχα να πάω πάααααααααρα πολύ
καιρό. ένας και ένας όλοι...νοικοκύριδες, κιμπάρηδες, πεντακάθαροι, λίρα 100...μιλάμε,
φρικάρησα. όλος ο κόσμος έχει παραδώσει τα όπλα πλέον. μετάνοιωσα που πείγα και
τους επισκέυτηκα. πραγματικά απο χθές με έπιασε πάλι μια απαισιοδοξία, που θα κάνω
κάνα τριήμερο για να την αποβάλω...τπτ μας γ@μησαν πάρα πολύ άσχημα. για αυτό
και η ερώτηση μου πιο πίσω. τελικά άξιζε όλο αυτό το πράγμα για την παραμονή μας στο ¤.
και σαν όλα τ'άλλα, πετάει και η άλλη η μαλάκο η κανέλη στον παππαδάκη...ΜΑ ΓΙΑΤΙ
ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ???ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΡΥΦΟ???
και την έκοψαν.