λοιπον...
ειναι ενας επαγγελματιας
ο οποιος τοποθετει αυτοκολλητα της 3Μ στα αυτοκινητα...κ μεμβρανες κ αυτοκολλητα κ ειναι στην Θηβων στο Περιστερι(δεν θυμαμαι ονομα)!
προ 3μηνων περιπου
ειχε κλεισει ραντεβου ο αδερφος μου να τοποθετησει μεμβρανες στα τζαμια...
οταν πηγαμε στο ραντεβου ειναι μια 335 λευκη την οποια την μετετρεπε σε μαυρο ματ με αυτοκολλητα της 3Μ
ξαφνικα βλεπω τις ζαντες να χουν πανομοιοτυπο χρωμα κ μενω μακακας!
του λεω , πως εγινε αυτο?
με αυτοκολλητο?
μου απανταει ΟΧΙ!
...κ ξεκιναει το παραμυθι:
εχει κανει μια παγκοσμια πατεντα η 3Μ ενα προιον το οποιο πεφτει πανω σε οποιαδηποτε επιφανεια με ΠΙΝΕΛΟ κ αφηνει αυτο το αποτελεσμα!
σα να χεις βαλει αυτοκολλητο , αλλα πολυ πιο ΑΚΡΙΒΟ!
επαιρνε την ζαντα κ σε μιση ωρα την εφερνε ΜΑΤ....απιστευτα ομορφη!
του ζητησα να πα να δω στο απεναντι μαγαζι που ειχε το πως το εκανε
κ φυσικα μου αρνηθηκε λεγοντας μου οτι ειναι τα μυστικα του επαγγελματος!
Στο φορουμ μας εχουμε τον Αλεξανδρο που ειναι αντιπροσωπος της 3Μ
ευθυς αμεσως το επομενο πρωι τον ρωτησα για το συγκεκριμενο προιον...του ειπα που το εμαθα κ ο ανθρωπος με διαβεβαιωσε οτι ΔΕΝ υπαρχει τετοιο προιον της εν λογω εταιριας!
προφανως ο μαγκας κρατουσε το μυστικο για παρτυ του...καλα εκανε...αλλα γιατι με παραμυθιασε λεγοντας μου οτι το κουτι των 25λιρων κοστιζει 600+ ευρω?
αυτο , σε ερωτηση μου οτι αφου εχει τοσο ευκολη τοποθετηση κ τοσο ωραιο αποτελεσμα,γιατι παιδευεσαι κ τοποθετεις αυτοκολλητο?
ετσι λοιπον μου κοστολογησε το εν λογω προιον ως ασυμφορο για βαψιμο ολοκληρου αυτοκινητου...συγκεκριμενα μου το βγαλε περι τα 3000 ευρα!
τεσπα...νομιζω οτι θα προβω στην αγορα του κουτιου με το πινελο...
μου ειχε πει οτι το βαζει σε λεκανη κ περνα μια πολυ λεπτη επιφανεια πανω απ οτι θελει να βαψει...φυσικα το υλικο που περρισευει ειναι για πεταμα...αλλα γι αυτον με τοση δουλεια...ή για εμας αν θελουμε να βαψουμε μεγαλες επιφανεις,δεν νομιζω να περρισευσει
θα κανω την ερευνα μου για το φθηνοτερο μαγαζι κ θα προβω αμεσα στην αγορα του...
αληθεια...στην ελλαδα το βρηκατε πουθενα?