Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 55

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΜΑ!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E39COMP Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν αναφερεστε σε μενα , ηδη εστειλα π.μ απαντηση στην ερωτηση του φιλου mormon . Δυστυχως δεν εχω προσωρινα ακρη με τετοιο θεμα αλλα θα το ψαξω και συντομα θα απαντησω στον φιλο μας ... καθως κατι ή μαλλον καλύτερα καποιον εχω στο μυαλό μου που μπορει να βοηθησει.

Απο΄κει και περα.... Νομιζω πως το συγκεκριμένο χαρτι ΔΕΝ το χρειαζεσαι καθως ΔΕΝ ειναι νεα μετατροπή και ΔΕΝ εγινε πρωτη φορα στην Ελλαδα ...Οπότε απο την στιγμη που υπαρχει ....." προδεδικασμενο " ( ας το ποπυμε ετσι χαρην λόγου ) απλα ΤΖΑΜΠΑ σε ταλαιπωρουν και μαλλον κατανοώ τον λόγο .... Μηπως καλό θα ητανε την επομενη φορα που θα πας να ρωτησεις για το δήλωμα να εχεις βαλει " κατι " μεσα στα χαρτια ???? 50-100 ευρω και θελω να πιστευω πως ολα θα ειναι μια χαρα με τα χαρτια σου.
    Ξαναλέω ομως , δεν μιλαμε για μια μετατροπή που εγινε πρωτη φορα στην Ελλαδα και δεν εχει ελεγχθει , δεν εχουν περασει αυτοκινητα που εχει η μετατροπή αυτη ΚΤΕΟ ωστε να κοπούν ή να κριθει επικυνδυνη .... Ολα οσα εχουν γινει περνουν κτεο κανονικα και περνουν πιστοποιητικο καλής λειτουργίας .... Νομιζω με τον παραπάνω τροπο και λιιιιγο θρασος θα βρεις ακρη .

Τα υπολοιπα τα ειπαμε . Σου εστειλα και το τηλ μου , αν χρειαστεις οτιδηποτε ευχαριστως να σε βοηθησω .

Φιλικα
    Κωστας
    να ρωτησω κατι.
    υποθετικα οτι εχουμε βρει ενα μοτερ το οποιο δεν εχει φορεθει εργοστασιακα σε ενα αμαξι κατοχης μας.
    εμεις θελουμε να το βαλουμε αλλα να ειμαι και σωστοι-νομιμοι.
    Π.χ (υποθετικα παντα) εχουμε ενα Ε36(δε λεω 30 γιατι εχει παραγινει με αυτα) στο οποιο παμε να φορεσουμε ενα μοτερ απο 850 ή ls1.
    Tο μοτερ απο τη στιγμη που πατησει το αμαξι στο δρομο ειναι παρανομο.Στη περιπτωση που σταματησουμε σε ελενχο ισως προκειψει εις βαρος μας ακομα και φυλακιση.

σε αυτη τη περιπτωση υπαρχει λυση?
    Αν ναι ποια και ποσο κοστιζει?(πανω και κατω απο το τραπεζι...)

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Pitbull (16-04-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP