Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω 4.5 χρονια που το εχω μου εχει βγαλει τα εξης:

* Κρεμασε ο ουρανος (βγηκε στοκαρίστηκε και ντυθηκε με δερματίνη. Πολυ ανώτερο υλικο. Δεν ξεκολλάει ξανα και καθαρίζει πολυ εύκολα. Α ξεχνατε και την σκονη στο σαλονι καθως η δερματινη δεν απορροφά σκονη οπως το υφασμα.)
    * Κρεμασε το ντουλαπακι. (εβαλα 2 βιδες οπως αναφερει ενα DIY και εφτιαξε μια χαρα.)
    * Χαλασε η βαλβιδα επιστροφης καυσιμου με αποτελεσμα αρρυθμίες στο ρελαντι.
    * Ξεραθηκαν τα 2 εμπρος σωληνακια βενζινης και ειχαν σημαντική διαρροή. (τα αλλαξα μονος μου. Πάμφθηνα, προτείνω να τα αλλάξετε εστω και προληπτικά)
    * Κολλησε ο θερμοστάτης. (οικονομικο ανταλλακτικό και εύκολο να το βαλεις μονος σου)
    * Χτύπαγε ωστηρια στα 145.000 χλμ. (αυτο ετσουξε λιγο αλλα εφταιγε ο παλαιος ιδιοκτητης που εβαζε λαδια 20/50 και 20/40 στον Μ40. Μεγα σφαλμα. Αυστηρα 0/40 η 5/40).
    * Ρουλεμαν στους πισω τροχους. (οχι πολυ ακριβο προβλημα).
    * Αλλαγη πισω φαναριων λογω διαρροής νερου μεσα τους (μετα απο 17 χρονια ξεραίνονται και ραγίζουν, Εβαλα 2 DEPO με 60 ευρω αγορα. Μετα απο 4 χρονια ολα ΟΚ)
    * Αλλαγη διακοπτη φωτων. (απο ebay 15 ευρω μαζι με τον αεραγωγό.)
    * Το καντραν εχει καποια σκοτεινα σημεια. (ο προηγ ιδιοκτητης ειχε βαλει λαμπες μεγαλύτερες και ειχε λιωσει τα ανακλαστικα τοπικά. Αλλαξα καντραν με 60 ευρω, Απλα εχει 1000 χλμ πεισσοτερα απο το δικο μου).
    * Χαλασε μια σειρα pixel στο OBC (βαριεμαι να το ξηλώσω και να το φτιαξω μονος μου)
    * Αλλαγη μπουκαλων που κρατανε το καπω
    * Ελατηριο στο πορτακι του ρεζερβουάρ.
    * Λαστιχακια τελικου εξάτμισης (2 φορες).
    * Αλλαγη αφαλου κλειδαριας τιμονιου καθως κολλαγε. (ευτηχως δεν αλλαζεις κλειδι καθως κρατας το ιδιο εσωτερικο.)

Αυτα ειναι ολα οσα μου εχει βγαλει καθως κραταω βιβλιο βλαβων ευλαβικά. Τα περισσότερα βεβαια δεν ηταν πολυ ακριβα ενω μερικα θα μπορούσαν να αποφευχθούν εαν ο προηγ ιδιοκτήτης δεν πηγαινε σε ''μαστορια'' ασχετα. Αλλωστε 17 χρονια αμαξι μην περιμένουμε και λιγοτερα. Σε γενικες γραμμές ειμαι ικανοποιημένος καθως πολυ φιλοι με με ibiza, astra, mazda mx3 εχουν βγαλει πολυ περισσότερα και ακριβότερα προβλήματα με αμαξια 5 ετιας. (το mx3 ειναι 15 ετιας αλλα ειναι ''και καλα'' Γιαπωνέζος και δεν δικαιολογείται.)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη graphe36 : 16-10-11 στις 17:35
    Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.

2. The Following 3 Users Say Thank You to graphe36 For This Useful Post:

konstantinaM3 (16-10-11), leo328 (17-10-11), Panos 316T (16-10-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP