Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
Παίρνουμε τονωτικές ενέσεις μέχρι να ισορροπήσουν οι αγορές. Μετά παίρνουμε τον πούλο.

Κωνσταντίνε, δε φταίει ο καπιταλισμός γι' αυτό που ζούμε. Φταίει το ότι τα χρήματα που πήραμε σπαταλήθηκαν χωρίς να γίνουν επενδύσεις και χωρίς να οργανωθούν το κράτος και οι μηχανισμοί του. Ανασύσταση ακούγαμε και ανασύσταση δε βλέπαμε. Για την Παπαρήγα βέβαια, οι αγορές είναι πάντα κακές και το κράτος πάντα καλό.

Όσο για την εργασία αφιλοκερδώς, αυτό πλέον είναι νόμος στον ιδιωτικό τομέα. Κι εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας έχω δουλέψει τσάμπα πάμπολλες φορές. Όποιος εκτιμά αυτό που κάνει όμως, δε δουλεύει για την ψυχή της μάνας του. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή είμαι ο μόνος που φέρνει χρήματα σε ένα σπίτι με 4 άτομα. Η μόνη μου ηθική υποχρέωση είναι να πληρώνω τους φόρους μου και να μην κρύβω εισοδήματα.

Ετσι ακριβως....εχουν ισοπεδωθει ολα τα κεκτημενα....υπερωριες ουτε για δειγμα....καθε υπαλληλος κανει δουλειες που ειναι για δυο.....αυξησεις......ο ιδιωτικος τομεας επαψε πλεον να ειναι ποσοδοφορος για τον εργαζομενο.....και ακομα ειναι η αρχη...