Αρχικό μήνυμα απο
PANOS-E60
Γιάννη, τα τεκμήρια που ίσχυαν ως τώρα και με βάση τα οποία πολύς κόσμος απέκτησε περιουσιακά στοιχεία, ήταν γελοία χαμηλά. Εχεις δίκιο που δυσανασχετείς γιά τον αιφνιδιασμό, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι ήταν γελοία, σαν να μην υπήρχαν.
Κάποια παιδιά που είναι ακόμα φοιτητές έχουν Ε46 Μ3. Τους έγραφε ο μπαμπας ένα δυάρι νοικιασμένο 350 ε το μήνα να δείχνουν κάποιο εισόδημα και είχαν Μ3 το όνομά τους. Είναι λογικό ?
Τα τεκμήρια έχουν στόχο κυρίως τους ελ. επαγγελματίες, μην έχεις καμμία αμφιβολία και αυτούς θα σκίσουν κυρίως. Πήρες είδηση πόσο έχουν μειωθεί τα cayenne στους δρόμους ? Να μιά καλή είδηση επιτέλους !
Κανείς μας δεν υποστηρίζει τα εισπρακτικά μέτρα, η λογική όμως λέει πως τα παραδείγματα του Σταμάτη είναι σωστά. Και όλοι μας μπορούμε νε σκεφτούμε δεκάδες άλλους στο περιβάλλον μας που επιτέλους θα φάνε αγγούρι από την Εφορία. Καιρός ήτανε ...
Θες να σου πω το δικό μου παράδειγμα ? Δουλεύω 23 χρόνια σε ιδιωτική τράπεζα. Κατάφερα να έχω 1 σπίτι 170 τμ ένα αμάξι 2.2 και το africa. Η γυναίκα μου επίσης 25 χρόνια σε ιδιωτική εταιρεία έχει ένα smart και μηδεν ακίνητα. Αυτά μπορέσαμε να κάνουμε και καλύπτουμε τα νεα τεκμήρια ανετότατα. Ο φόβος είναι μην απολυθούμε μονο. Το φόβο της "τσιμπίδας" τον αφήνω γιά άλλους που τον αξίζουν.