-
Σταμάτη,
Και οι δύο εταιρείες που ανέφερες έχουν πολύ καλό όνομα στην αγορά.
Βέβαια η Connolly είναι πιο mainstream λόγω ονόματος, αλλά προσωπικά ψηφίζω Ρέλλα με τα χίλια.
Φαντάσου ότι πριν αρχίσω να του στέλνω αυτοκίνητα (πριν 5 χρόνια) είχα δει πολλές δουλειές του. Είχα εντυπωσιαστεί από τη τέλεια πραγματικά τοποθέτηση....τις τέλειες ραφές, τη προσοχή στη λεπτομέρεια, τη πολύ καλή ποιότητα δέρματος και την ευκολία καθαρισμού του δέρματος ένα χρόνο μετά.
Λόγω δουλειάς βλέπουμε συνέχεια δερμάτινα σαλόνια φτιαγμένα στο ελλάντα με πολύ χάλια ποιότητα δέρμα....μοιάζει με δερματίνη στη καλύτερη, αν όχι για πλαστικό. Επίσης είναι πρακτικά αδύνατο να καθαρίσει, μιας και το βερνίκι που έχει πάνω είναι της ...πλάκας ενώ τα ξεβάματα αρχίζουν από τους πρώτους κιόλας μήνες. Απλά πεταμένα λεφτά δηλαδή οι "ευκαιρίες" των 500-600 ευρώ.
Πάντως αν αποφασίσεις Ρέλλα μίλα με το Τάκη και θα με θυμηθείς στη πορεία. Ρώτα τον επίσης τι άλλη επιλογή έχει να σου προτείνει άνω των 1.000 ευρώ μιας και σίγουρα αυτή είναι η οικονομική του πρόταση μεν, ξαναλέω πάντως ότι αξίζει τα λεφτά της και δεν είναι φτηνιάρικο δέρμα σε καμία περίπτωση!
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP