μα είπαμε άρη μου...όπως και οι υπόλοιποι πολιτικοί, έτσι και ι καρατζαφύρερ, λέει και αυτός
ένα κάρο μ@λ@κίες, πολύ απλά γιατί πρέπει και αυτός κάτι να πεί...όσο για την παραγωγή,
λογικό είναι να μην υπάρχει τπτ, μιάς και την πρωτογενή παραγωγή, την κακοέμαθαν με τις
μαιμού επιδοτήσεις και τις τεράστιες αποζημιώσεις που έπαιρναν πολοί, με αποτέλεσμα να
φτάσει σε σημείο να κορεστεί η παραγωγή, μιάς και όλες οι δυνατές μονάδες, ανακάλυψαν
τρόπο να βγάζουν χρήμα, χωρίς να δουλεύουν. ποιός να στηρίξει την αγορά???οι πολύ
μικροί???
δεν ξέρω, αλλά εγώ βλέπω πως το επάγγελμα του εμπόρου, θα πάει στα αζήτητα.
τουλάχιστο στον δικό μου κλάδο, οι παραγωγοί απο τον μάιο που γίνεται η φούρνιντεκ
λιανικής, θα κάνουν το πρώτο ντου κι θα πουλήσουν απευθείας στον ιδιώτη με τιμές
χονδρικής...είναι και ο μόνος τρόπος για να πάρει μεγάλο μερίδιο η παραγωγή μας,
απο το εισαγόμενο. κοινός, πάνε για να αφανήσουν τους εμπόρους που τους έχουν
σκίσει στην ακάλυπτη, και απο πίσω πουλάνε κινέζικα και τούρκικα...
υπόψιν, πως αν γίνει αυτό, η εισαγωγή έχει σβήσει απο το έπιπλο...θα παίρνει ο έλληνας
έπιπλα πιο φτηνά απο τα κινέζικα...αν όλοι οι παραγωγοί κάνουν το ίδιο, η κατάσταση
θα ισσοροπήσει και γρήγορα, και σταθερά...πρέπει να φύγουν αυτοί που χτυπάνε
το εσωτερικό. όσο για τους τραχανάδες, σταμάτησα να ασχολούμαι και να τρελαίνομαι,
και αγωνίζομαι προς τα έξω. πιστεύω να πάνε καλά τα πράγματα, γιατί μόνο απο
εμάς τους ίδιους μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. πάντα με δουλειά, και όχι με την
αναπαραγωγή της κάθε ηλιθιότητας που θα πεί κάποιος βουλευτής. ας μην χαντακώνουμε
οι ίδιοι την νοημοσύνη μας,και ας σταματήσουμε να αναλώνουμε τον χρόνο μας με τους τραχανάδες.
θα έρθει η ώρα για να ασχοληθούμε, και αυτή θα είναι όταν θα είμαστε πάνω απο την
κάλπη...![]()