Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
στην θεσ/κη φιλοι συνφ/τες υπαρχει αγραφος αορατος νομος οδηγησης που τηρητε απο τοπικη φιλοτιμια και κεμπαρια στον οπιο προσαρμοστηκαν και εισερχομενοι ομογενεις απο ποντο_καυκασο και αλβανοι που ζουν μονιμα σαλ/κη.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο ποιος ειναι ρε φιλε ο ΑΓΡΑΦΟΣ νομος οδηγησης εκει ??
γιατι μπορει να ερθω ρε φιλε μην με βριζουνε τα τζιμανια
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JordanX3 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο αγραφος νόμος είναι ότι αν δεν μοιάζεις ΠΑΟΚακι, μάλλον την έβαψες
Μπορώ να έρθω για παρέα να σε βοηθήσω
Πλακα στην πλακα μπορει να υπαρχει καποιος αγραφος νομος στην Σαλονικη οπως λεει ο Γιωργος και να τον εχουν εμπεδωσει και οι αλλοδαποι που μενουν πια εκει αλλα το βλεπω δυσκολο να το εμπεδωσει καποιος Αθηναιος με τους ρυθμους που υπαρχουν εδω κατω και στον τροπο που εχουν-με μαθει οι περισοτεροι.
Παντως για να γελασουμε και λιγο ειναι σιγουρο οτι στην Χαλκιδικη αν εχεις Αθηναικες πινακιδες ακους τα μπινελικια σου και για ασημαντη αφορμη.

Το εχω ζησει παλιοτερα οπου με βριζανε 3 αυτοκινητα γιατι ακουσων ακουσων εκοψα να στριψω δεξια,κανονικα με φλας,για να μπω στο ξενοδοχειο και επειδη ηταν και αλλα αυτοκινητα μπροστα μου δεν χωρουσα και εμεινα ο μισος στον δρομο και τους ενοχλουσα,το τι ακουσα εγω αλλα και η Αθηνα δεν λεγεται και για την Αθηνα σκασιλα μου αλλα για μενα με πειραξε.

Και για να το κανω ακομα πιο αστειο το περιστατικο:

Βεβαια αυτο θα μπορουσε να ειχε γινει σε οποιαδηποτε περιοχη της Ελλαδας αλλα εγω εκει εχω την εμπειρια μου.