-
1ο σκηνικό:
Βολτάριζα ανέμελος και γυρνούσα σπίτι, όπου σταματάω στο φανάρι που όπως έρχεσαι απο "παλιάγιαννη" (Κηφισιά) να βγείς Μελίσσια και σε βγάζει στα φανάρια του Jumbo!
Κάθομαι στο φανάρι και βλέπω δίπλα μου ένα θωρυκτό τζίπ με μια γκόμενα μέσα έτοιμη να κάνει εισβολή στο Ιράκ!
Αφού μίλαγε στο κινητό και εξιστορούσε στην άλλη κάρια φίλη της πως ο-*******-που-είχε-την-είχε-να-την-μπίπ-και-μετά-την-πέταξε-σαν-στημένη-λεμονόκουπα ανάβει πράσινο και ξεκινάμε.... Πηγαίνω με maximum 60km/h και στην ανοιχτή που σε βγάζει στην βάση του ναυτικού εγώ θέλω να πάω λεωφόρο Πεντέλης, το ίδιο και η γκόμενα και αρχίζει το σόου!
Κόβω γιατί σκέφτηκα θα κάνει μεγάλη μλκία, αμ δέ, κόβει και αυτή, πατάω γκάζι, πατάει και αυτή, κάνω νόημα κάνει και αυτή.... Έ ρε φούστη που μπλέξαμε λέω και είμαστε 10 μέτρα απο την νησίδα που με το ζόρι χωράει 1 αυτοκίνητο και 1 ποδήλατο πόσο μάλλον 2 αυτοκίνητα.... Με κλείνει σε σημείο να αγοράσω όλο το οικόπεδο με τα πεύκα!
Πλακώνομαι στα φρένα και με περνάει, μετά αφού περάσω και εγώ κόβει και με αρχίζει σε κάτι μπινελίκια με το γνωστό γλαφυρό Εκαλιώτικο στύλ:
"ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΛΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ!"
Και έρχεται η απάντηση μου: "Κυρία μου επειδή σας είδα εν εξάλλω για αυτό σας άφηνα να περάσετε αλλά επειδή προφανώς είσασταν εν εξάλλω όπως λέτε για αυτό δεν καταλάβατε. Το μόνο που μπορώ να κάνω για σας είναι να πάμε σε ένα παρκάκι εδω κάτω, να στον δώσω να τον κολατσίσεις μπας και στανιάρεις μωρή ξεσκίστρα παλιο μπιπ, μπίπ, μπίπ, μπίπ, μπίπ, μπίπ, μπίπ! Αντε που μου μάθατε όλες στο βολάν ζώα.... ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΩΡΗ!"
Αφού η γκόμενα έμεινε κόκκαλο και ζήτησε συγνώμη άναψα ένα τσιγάρο και μόλις άναψε πράσινο συνέχισα την πορεία μου....
Συμπέρασμα: Γυναίκες οδηγοί....
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP