Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
βε 12 ///Μ Μοτερια το S70 ///M8 του 850CSI μοτερ εχει 400_500 ευρω?????με το κιλο????? Βρες μου εσυ αν Υπαρχει ΚΑΝ διαθεσιμο και αν ειναι ΚΑΤΩ απο δεκαρικο ΕΓΩ θα τοπαρω ΤΩΡΑ.
Μηπως ενοης των 850i η 850ci με τα 301 και 326 αλογα αντοιστιχα εκεινα ειναι οχι με το κιλο αλλα μπορεις να βρης φτηνο ολο το αυτοκινητο

https://www.autoscout24.de/Details.a...3kae1z&asrc=fa
αλλα αυτα τα μοτερια φιλε μου:

https://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vt1q1muoeg1w

ειναι βε12 αλλα οχι το Σπορτ///Μ8 παραγωγης S70 του CSI εεεεεχει μεγαααααααααλη διαφορα αλλες βαλβιδες και χρονισμος Αγωνιστηκος απο ///Μ μαμα αλλοι Εκκεντροφοροι αλλος κυβισμος αλλο 300 αλογα και αλλο 400 και ΑΛΛΑ Εμβολοχιτωνια Κοβαλτιου Βαμμενα αποτελωντας τα 35% πιο ελαφρυ απο το ιδιο το πιστονι που βαλεται και συνχρονος πιο σκληρο και ανθεκτικο απο Χαλυβα για ανεπαρκεια παλμου στοις ψηλες απο 12κυλινδρο κινητηρα Γενικα πιο παλια τα ειχε ψαξη ενας συμφ/της μας και ειχε πει ο S70 ///M8 from 850CSI ειναι Ο ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟΣ κινητηρας που εβγαλε ποτε η ///Μ BMW ως σημερον για αυτο και δεν συνεχιστηκε οπως ΟΛΟΙ οι αλλοι.
Για αυτο παραμενη και θα παραμεινη το μοναδικο ///Μ βε 12 (το προτοτυπ 1 κομματι δε θεωρειται κατασκευης) , Οποτε τι να πουμε τι να δουμε τι να συγκρινουμε πιο αντιλιπτα ειναι σαν να συγκρινουμε το 850CSI με τα 850i - 850ci - 840i οπως μια 316 με μια εμ3 σε διπλασια φαση
εχεις δικιο τα απλα 850 εχουν φτηνα μπλοκ...!!!