-
Εδω και μερες ειχα αποφασισει να παρω την μικρη μαζι μου στο Γ.Καραισκακης σημερα που επαιζε ο Θρυλος φιλικο για να κανει την παρθενικη της εμφανιση.
Αφου λοιπον καναμε προετοιμασια για την συμπεριφορα και την σταση της μικρης στο γηπεδο,ξεκινησαμε το απογευμα να κατηφορισαμε προς το Φαληρο μαζι με τον κουνιαδο μου και την μικρη του.
Φτασαμε στο γηπεδο,ευτυχως βρηκα και παρκαρα κοντα και γλυτωσανε τα πιτσιρικια το πολυ περπατημα,καναμε βολτα γυρω απο το γηπεδο,περασαμε απο την μπουτικ και τελικα φτασαμε εξω απο την θυρα μας για να μπουμε μεσα στο γηπεδο.
Πλησιαζοντας προς την θυρα ειδα ενα κοριτσακι να κλαιει και να ζηταει την μαμα του και ενα κυριο να φωναζει εξαλλος προς τους σεκιουριτι.
Την ωρα που εχω παρει την μικρη μου αγκαλια και παω να μπω στο τουρνικε με πλησιαζει ενας κυριος και με ρωταει με αυστηρο υφος που παω και πως απαγορευεται το παιδι και με τραβαει πισω λεγωντας μου οτι δεν προκειται να βαλω την μικρη μεσα.
Το τι επακολουθησε δεν μπορω να σας το περιγραψω το μονο που θα πω ειναι οτι καποια στιγμη ενιωσα την μικρη να με χαστουκιζει για να σταματησω να βριζω τους σεκιουριτι που ειχαν μαζευτει γυρω μου (σπιτι δεν βριζουμε και δεν λεμε "κακες" λεξεις πλεον γιατι καποια στιγμη πηγε να χαθει η μπαλα με το παπαγαλακι μου).
Διπλα αλλα παιδακια κλαιγανε και οι γονεις τους αλλα και αλλοι φιλαθλοι ηταν ετοιμοι να ορμηξουν στους σεκιουριτι που ηταν αμετακινητοι στην αποψη τους και δεν μας επετρεπαν να μπουμε.
Τελικα την λυση εδωσε ενας αστυνομικος που με πλησιασε μου ειπε να ηρεμησω και ειπε στους σεκιουριτι να αφηνουν τα παιδακια να μπαινουν.
Ολο αυτο το σκηνικο πηγε να μας χαλασει την "πρωτη" της μικρης στο γηπεδο αλλα τελικα περασαμε πολυ ομορφα με την μικρη να μην θελει να φυγουμε πριν ληξει το ματς
Συγνωμη για το μεγεθος του κειμενου αλλα με πειραξε η σταση αυτων των ανθρωπων που μας ελεγαν οτι ακολουθουσαν τις εντολες της ΠΑΕ Ολυμπιακος.
Αν ηταν ντερμπι ή παιχνιδι του Champions League δεν θα ελεγα τιποτα και δεν θα ειχα παρει καν την μικρη μαζι μου αλλα σε τετοιο παιχνιδι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αυτη η αντιμετωπιση ειδικα σε κατοχους διαρκειας που χρονια τωρα στηριζουν με το τροπο τους την ομαδα.
Ντροπη να μην αφηνουν τα πιτσιρικια σε ενα τετοιο παιχνιδι με μισοαδειο γηπεδο και μεσα στο καλοκαιρι που ειναι μια καλη ευκαιρια να πας το παιδι σου στο γηπεδο ετσι για βολτα αλλα και για να γνωρισει και αυτην την εμπειρια και να ξερει που ειναι ο μπαμπας καποιες Κυριακες του χειμωνα.
-
The Following 8 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:
330Ci (05-08-11), A8hnaios (05-08-11), alexm (05-08-11), bill_m3 (05-08-11), gant (05-08-11), hades7 (05-08-11), katsaraios (05-08-11), Panos 316T (09-08-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP