-
Η Θατσερ κατα τη γνωμη μου ηταν ο τελευταιος πραγματικα αξιολογος ευρωπαιος ηγετης (ηγετιδα)...μπορει να μη συμφωνουσες σε ολα μαζι της, αλλα ειναι ωραιο να ηγειται μιας χωρας ενας πραγματικος πολιτικος με πυγμη και αποφασιστικοτητα και οχι τα υποκειμενα που αποτελουν την πολιτικη αφροκρεμα της ευρωπης στις μερες μας.
Φωκλαντς , χουλιγκανισμος, συνδικατα,ανθρακωρυχεια, πυρηνικα.....και ολα αυτα να τα διαχειριζεσαι σχεδον ταυροχρονα......στην Ελλαδα ο μπουλης και ο ΓΑΠ δε μπορουσαν και δε μπορουν να τα βαλουν ουτε με τον Ψωμιαδη και το Μπεο...καντε τη συγκριση και βγαλτε συμπερασματα .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 02-08-11 στις 11:01
-
The Following 8 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:
Kostas_1 (02-08-11), Monsta (02-08-11), PANOS-E60 (02-08-11), pilot (02-08-11), Ptboul (02-08-11), Samaro (02-08-11), Stamatis (02-08-11), Stathis (02-08-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP