Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο e36 m power Εμφάνιση μηνυμάτων
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...035#post181035

πανω σε αυτη τη απαντηση #145 του lunatic , εχοντας ο ιδιος ενα εργοστασιακο Ε36 Μ3 '93 μοντελο και σαν μη καλος γνωστης περι πατηματος αυτοκινητου και στησιματος θα ηθελα να μου τεκμηριωσει οποιος εχει κατσει και γνωριζει γιατι το Ε36 το Μ3 δεν εχει το ιδιο πατημα με τα υπολοιπα!!!
Προφανως οταν λενε για ''πατημα'' εννοουν συμπεριφορα και οχι πραγματικα ορια στο δρομο και στην πιστα οπου και φυσικα το Ε36 ειναι πολυ πιο πανω απ'το Ε30 σε καθε εκδοση,ενω το Μ3 Ε36 3.2 πλησιαζε σε χρονους ΚΑΙ το Μ3 Ε46 σε πιστες.Δυστυχως δεν ειχα τη τιμη και χαρα να οδηγησω Μ3 Ε30 αλλα εχω οδηγησει ομως 318 και 325 Ε30 σε ορεινο δρομο και ηταν πολλα κλικ κατω τα ορια του απ'το Ε36 328 μου.Ειχε ομως πολυ περισσοτερη πλακα να το οδηγεις!!! Με το 325 Ε30 επαιζες παντου,εβαζε τα μουτρα μεσα,το'νιωθες αναλαφρο,ευελικτο αλλα και πιο αποτομο,δεν συγχωρουσε ευκολα.Το 36αρι(εχω οδηγησει στην ιδια διαδρομη 318ις,325,328 και Μ3 3.2) βγαζει μουτρα,δειχνει το μεγεθος και το βαρος του,θελει χωρο αλλα στις ανοιχτες καμπες χλμετρων περνας αερααα!!Πολυ πιο φιλικο απ'το Ε30 και με ψηλοτερα ορια προσφυσης.
Σιγουρα το Μ3 Ε30 ηταν πιο καθαροαιμο σε στυλ,αποκριση και συμπεριφορα.Οι εποχες ομως αλλαζουν και το marketing division της BMW ειχε αλλη αποψη εξελιξης για τα //Μ....