Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίταξε εδώ πιστεύω κάνεις το λάθος που έχει πέσει ΟΛΗ η Ελλάδα.

Βγάζεις τον ευατό σου απέξω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ να μην έχεις συμμετάσχει και εσύ και οι κοντινοί σου σε κάτι που βλέπεις σε κάποιον άλλο και το κράζεις. Όπως και εγώ όπως το 99% των ατόμων πάνω από 6 - 7 χρονών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια το κριτήριο της αναλογίας έτσι; Γιατί πχ άλλο είναι να πετάς το τσιγάρο έξω από το αμάξι αντί για το τασάκι και άλλο να φοροδιαφεύγεις.
    Το ΚΟΙΝΟ όμως είναι ότι ΚΑΙ τα δύο δείχνουν νοοτροπία και στάση ζωής.-

Απλά να μην ξεχνάμε και ότι ΟΛΟΙ (και το πιστεύω και όλοι μέσα βαθιά τους το ξέρουν, άλλο αν δεν λέγετε) έχουμε έστω την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ συνεισφορά σε όλο αυτό το μπ@@@λο
    Τον βγαζω γιατι ουτε εγω ουτε οι κοντινοι μου δεν κλεισαμε ποτε λιμανια και αεροδρομια, δεν κλεισαμε δρομους, δεν κοψαμε φαρμακα, δεν κατεβασαμε διακοπτες ρευματος, δεν κατεβασαμε τρακτερ και γενικα οποτε οι δικες μας δουλειες πηγαιναν χαλια, δεν βγαιναμε να *******με τη τσεπη και τη διαθεση των συμπολιτων μας

Σιγουρα εχω παρει προιον ή παροχη χωρις αποδειξη αλλα πραγματικα χεστηκα για αυτο, αν δεν ημουν σε τριτοκοσμικο κρατιδιο δεν θα πληρωνα φορους κοντρα φορους και ξανα φορους πανω στο φορο. Μα ειναι φοροδιαφυγη θα μου πεις.. σωστα αλλα το να μη παρω αποδειξη στη τυροπιτα δεν θα ριξει το προυπολογισμο εξω οταν ενα σωρο λαμογια χρωστανε στο ΙΚΑ και την Εφορια τα κερατα τους.

Αυτο δεν νομιζω να ενοχλησε ουτε τη τσεπη μου ουτε τη τσεπη σου οταν και τους 2 μας αρμεγει το κρατος, δεν ειναι το ιδιο ομως με το να κατσω εξω απο τη πορτα σου να μη μπορεις να βγεις εξω.

Δρομο ολοι και ιδιωτικοποιηση, αν θελαμε νταβατζηδες πανω απο το κεφαλι μας θα ανοιγαμε μπουρδελο, δεν θα ρωτησουμε κανεναν και δεν του πεφτει λογος το αν και ποτε θα παμε στο χωριο μας, στο νησι μας, αν θα εχουμε ρευμα για να ανοιξουμε το aircondition με 40 βαθμους, αν θα μας πεθανει το γεροντακι με τη μηχανικη υποστηριξη, και ο,τι αλλο προβλημα προκαλουν ολοι αυτοι οι βολεμενοι που ενω ξερουν τι θα γινει μελλοντικα, βολευονται στο "δεν βαριεσαι σιγα μη με ακουμπησουν".

Δρομο και δεν θα μας λειψετε καθολου.

Jimmakos

Λυπάμαι κάτι κακομοίρηδες που χρεώσανε ότι είχανε και δεν είχανε στις τράπεζες πρίν κάτι χρόνια που δεν ήμασταν τόσο μπάχαλο ως χώρα για να βγάλουν μια άδεια, να πάρουνε και ένα toyota carina της συμφοράς και να βγάλουνε ένα μεροκάματο για να μην πεινάνε τα παιδιά τους! Αυτούς τους λυπάμαι και είμαι μαζί τους γιατί τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά 4 τέτοια άτομα....
    Τα 4 ατομα που λες, ποτε αγορασαν τις αδειες? Αν τις αγορασαν πριν το 91 να τους λυπασαι, αν τις αγορασαν μετα και ενω ειχε κυκλοφορησει το οτι θα ανοιξει το επαγγελμα, δεν ειναι για λυπηση. Ειναι μια επιχειρηματικη κινηση που επεσε εξω γιατι πηραν το ρισκο να αγορασουν κατι που θα ανοιξει και δεν θα αξιζει μια. Απλα.

2. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

manos (24-07-11), Stamatis (02-08-11), Stathis (24-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP