Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολλες ανακριβειες εχουν ειπωθει σε αυτο το thread.Δε θα σχολιασω ομως ουτε μια για να μη θυμωσει κανεις μαζι μου.

Για αλλη μια φορα θα τα χωσω στους mods που δε μπλοκαραν το thread εγκαιρα.

Εχουν καταλαβει μερικοι οτι το φορουμ αφορα την αγαπη μας για τα bmw κατα κυριο λογο;

Το να εχει καποιος εμπαθεια με ενα κλαδο επαγγελματιων ειναι κατανοητο απο μερους μου (οχι ομως και αποδεκτο).

Δεν γουσταρετε τους ταξιτζηδες και τους υπαλληλους των Ελτα και ποσους αλλους ακομα.Ειναι αναγκη να τους βριζετε δημοσια;

Δηλαδη τι πρεπει να κανουν ολοι αυτοι, να γινουν εργοστασιαρχες να αγορασουν ενα μ6;

Η μηπως θελετε να παρατησουν τις δουλειες τους και να δουλεψουν σε σας για 600 ευρω.

οχι αλλη χολη ρε παιδια για το συνανθρωπο.ΕΛΕΟΣ.

επι του thread εχω να πω οτι στιριζω τον απεργο οχι ομως αυτον που παρακολυει τη λειτουργια του κρατους.
    μην μπερδεύεσαι...τα χώνουμε σ'αυτούς που με ότι στραβό τους τυχαίνει απο αυτούς
    που οι ίδιοι ψήφισαν, κανονίζουν να την πληρώνει ο συμπολίτης τους...
    και φυσικά θα βάλω χολή όταν κάποιοι αποφασίζουν να μου κόψουν το ρεύμα χωρίς
    να φταίω εγώ για αυτό που τους συμβαίνει.
    και φυσικά θα βγάλω χολή σε αυτούς που κλείνουν τους δρόμους με ότι αυτό συνεπάγεται.
    τελικά μου φαίνεται πως εδώ πέρα τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα...δεν φταίμε
    σε τπτ εμείς ακόμα και αν ο ραγκούσης αποφασίσει να καταργήσει το επάγγελμα του ταξιτζή.
    ξαναλέω...Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ...
    όσο για το τελευταίο σου σχόλιο, να σου απαντήσω...
    δεν έχω Μ6, και κανένας υπάλληλος μου δεν παίρνει 600 ευρώ. 600 ευρώ είναι μόνο
    το ένσημο τους. τα δώρα τους είναι τα ίδια με αυτά που παίρνουν όλα αυτά τα χρόνια,
    και στο χέρι παίρνουν τα διπλά και κάποιοι +κάτι παραπάνω απο αυτά που ανάφερες...
    δεν νομίζω να ειναι και άσχημα για έναν υπάλληλο του ιδιωτικού τομέα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

oldcarskickass (20-07-11), yodas (02-08-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP