Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

το εγραψα και το ξαναγραφω.
    η κατασταση που εχει δημιουργηθει ειναι ετσι ωστε οι πραγματικοι υπευθυνοι να τη γλυτωσουν ενω να τρωγομαστε μεταξυ μας.επειδη εχω δυο ταριφες στην οικογενεια...
    και οι μεν εχουν δικιο και οι δε εχουν δικιο.
    το προβλημα ειναι οτι ο τσομπανος του κοπαδιου αφησε να μπουν λυκοι ενω το κοπαδι πιστευε οτι ειναι ασφαλες.τωρα να σωσεις τα προβατα απο τους λυκους,τους λυκους απο τα σκυλια???και ο τσομαπνος ειναι στο καφενειο και παιζει πρεφα.
    τουλαχιστο εμενα ο θειος μου εδωσε 160.000 ευρω για να αγορασει μιση αδεια στη θεσσαλονικη πριν πεντε χρονια.ποιος του το ειπε θα μου πεις...
    τελος παντων εγινε(ο θειος μου ειχε και παλιοτερα ταξι και μετα φορτηγο και τωρα ξανα ταξι...ειναι του παγγελματος δηλαδη.)
    κανενας δεν του εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο,αλλα τα εδωσε.δεν φταιει με τιποτα ο θειος μου ...φταιει το κρατος που με τις ευλογιες του γινοταν μεταβιβασεις εν γνωσει των ποσων που επαιζαν μαυρα απο πισω.ο τσομπανος φταιει...παντα ο τσομπανος φταιει.
    και ο τσομανος ειναι το κρατος.
    τωρα ομως αντι να τα βαζουμε με το κρατος τα βαζουμε μεταξυ μας γιατι οι ταριφες θελουν τα δικα τους δικαια,εγω πυο μαμιεμαι ολο το χρονο στη δουλεια και εχω μια εβδομαδα αδειας θελω να παω καπου και μου το χαλανε οι τουριστες βλεπουν το χαος το αλλαδινο αλλα ο γιωργακης καθεται στο κλιματιζομενο γραφειο του και "λυνει" τα προβληματα της ελλαδας(σε σταυρολεξα...)
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

gkaras (21-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP