τι σημασία έχουν άλωστε τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις, οταν ο ίδιος υπουργός οικονομικώς, κάνει λόγο
για πτώχευση...και φυσικά θα πτωχεύσουμε, και φυσικά η κατάσταση πάει συνεχώς προς το χειρότερο,
και φυσικά δεν γίνεται πλέον να περιμένει ο κόσμος κάτι απο αυτούς τους τραχανάδες έτσι όπως είναι
η κατάσταση...
όσο χαζό και αν ακουστεί αυτό που θα πώ, εγώ νομίζω πως πλέον η λύση είναι μια μέση κατάσταση...
δλδ. με όλο αυτό τον φόβο που επικρατεί, δεν πρόκειτε ν'αλλάξει κάτι. εγώ πισταύω πως αν
βγαίναμε όλοι και τους λέγαμε...οκ φάγατε ότι φάγατε. εδώ που φτάσαμε, δεν μας νοιάζει πλέον,
για τον λόγο ότι με το υπάρχον σύστημα, δεν θα τιμωρηθεί κανείς και η κατάσταση θα πειγαίνει χειρότερα.
αφήστε τους διαξιφισμούς, ενωθείτε, και τραβάτε όλο μαζί χέρι χέρι, να μας βγάλετε απο την δύσκολη
θέση που μας φέρατε. σας τα συγχωρούμε όλα, τώρα που προλαβαίνουμε ακόμα, και πειγαίνετε και
κάντε μια φορά σωστά την δουλειά σας, με το αίσθημα του πατριωτισμού!!!
εγώπιστεύω πως αν γινόταν κάτι τέτοιο, και δεν φοβόταν ο κάθε πολιτικός το ξεμπρόστιασμα που
θα φάει για ότι λαμογιά έχει κάνει, κάτι θα γινόταν...μπορεί και όχι. εδώ που φτάσαμε όμως, νομίζω
πως θα μπορούσαμε να το δοκιμάσουμε...όπως είδαμε, το γιουχάρισμα, το βρίσιμο, κτλ κτλ δεν κάνουν τπτ.
το ξέρω ότι είναι άδικο για όλους μας αυτό που λέω, αλλά πλέον δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη
λύση...
συμβιβασμός απο εμάς, τρέξιμο απο αυτούς.
και μην μου πείτε πως συμβιβαζόμαστε συνεχώς, γιατί για άλλο πράγμα μιλάω αυτή την στιγμή...