Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Θέμα: Γνωμες για οθονη σε Ε46

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE BMW 316ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παλικαρια καλησπερα.εχω ε46 και θελω να της βαλω οθονη ,θα ηθελα να ρωτησω 1.αν γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει η οθονη της εταιρειας και 2.εχω ψαξει για ενναλλακτικες λυσεις οπως (vision κ.λ) αλλα φοβαμαι οτι μπορει να μην εχουν καλη αναλυση ηχου οπως η εργοστασιακη
    Φίλε γνώμη μου να βάλεις μια vision db210...τιμούλα σούπερ(δες σε κανα saturn την ειχαν προ 2μηνου 190 ευρώ με δωρο τις κεραίες!!),πανευκολη στην εγκατάσταση κ θαχεις κ ωραίο ήχο!Δοκιμασμένα πράματα.Θα ακους mp3,θα βλεπεις dvd,θα βλέπεις tv(ο δεκτης mpeg4 χρεώνεται έξτρα αλλα μεχρι ολα τα καναλια να γινουν ψηφιακα...θα περασουν κανα 2 χρονια!!) δέχεται φλασακι usb μέχρι 4gigabyte χωρητικότητα....
    με λιγα λογια θα την ευχαριστηθεις κ δεν θα πονα η τσεπη σου...χωρια που εχει κ αποσπωμενη προσοψη κ δεν θα φοβασαι μη στη κλεψουν!!
    Αν θελεις κ navigation επίσης κυκλοφορούν με 80-90 ευρώ...το προσαρμοζεις στο παμπριζ κ κανεις τη δουλεια σου...μπορει να μην ειναι απο θεμα αισθητικης εργοστασιο...αλλα το κοστος συνολικα ειναι λιγότερο το 1/5 του εργοστασιακού....περιοδο κρισης εχουμε.
    η τελικη αποφαση δική σου....εσυ εχεις το καρπούζι...εσύ και το μαχαίρι......

2. The Following User Says Thank You to DK For This Useful Post:

GEORGE BMW 316ci (15-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP