Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: EISENMANN VS SUPERSPRINT

Ψήφισαν
34. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • eisenmann

18 52,94%
  • supersprint

11 32,35%
  • Καμια απο τις δυο, ετσι κι αλλιως δεν παει βημα.......

5 14,71%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 54

Θέμα: EISENMANN VS SUPERSPRINT

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GM6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τις Supersprint δεν τις εχω ακουσει αλλα θεωρω οτι σε καμια περιπτωση δεν ειναι ανωτερες απο τις Eisenmann.Oι oval εξατμισεις που εχω βαλει ειναι οτι καλυτερο πανω στο αυτοκινητο μου....Τρομερος μπασος ηχος σε επιπεδα F1.

Η Eisenmann βγαζει εξατμισεις σε 2 version , sport και race(+9db).Εσυ εφοσον δεν εισαι τοσο Hardcore διαλεγεις την sport και εχεις αυτον τον extra ηχο που θες.

Δεν αξιζει να τις παραγκειλεις απο την Ελλαδα,εγω τις πηρα απο την Αγγλια και η διαφορα τιμης ηταν 800 ευρω! Ειναι χειροποιητες και εχουν παραδοση 3-4 εβδομαδες.Καποια στιγμη μπορει να τις βγαλω βιντεο....
    Προσοχή με τη Race Γιάννη! Ίσως να το μετανοιώσεις αν κάνεις ταξίδια με το όχημα.. Η sport έχει παραπλήσιο ήχο με τη supersprint (στα εξακύλινδρα)
    Νομίζω ότι η supersprint (έχω τελικό) βγάζει πιο μπάσο από eisenmann sport. (πάλι μιλάω για εξακύλινδρο) ...το τι είναι μπάσο και τι όχι είναι και θέμα γούστου ...τις είχα ακούσει και τις 2 όταν διάλεξα τη Suprersprint.

Τα τετρακύλινδρα ακούγονται πολύ διαφορετικά. Ίσως πρέπει να τα ακούσεις live, γιατί ο ήχος από video ή soundclip, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα...

2. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

GM6 (02-02-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP