-
Περιμένετε μ' αυτά τα μέτρα να βγει άκρη?
Καλά μη φάτε, έχουμε γλάρο.
Ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή:
1. Όλα αυτά τα δεδομένα τα γνωρίζουν. Υπάρχουν στο Ε1 και στο Ε9, υπάρχουν στο κτηματολόγιο, υπάρχουν στο υποθηκοφυλακείο, υπάρχουν στο υπουργείο μεταφορών, υπάρχουν στην Τειρεσίας Α.Ε., υπάρχουν παντού. Κι όσα δεν υπάρχουν εκεί υπάρχουν στο διαδίκτυο. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει. Τι τους εμποδίζει? Τα αφεντικά τους. Ναι, τα αφεντικά τους.
2. Αν θέλουν μπορούν να έχουν όση πρόσβαση χρειάζεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Μη μου πει κάποιος για προστασία προσωπικών δεδομένων... Αυτά ισχύουν μόνο για τους εγκληματίες. Εμάς μπορούν να μας ξεβρακώνουν άνετα.
3. Από τα στοιχεία που θα συμπληρώσουμε δε βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα. Ξέρω ανθρώπους με ακριβά αυτοκίνητα χωρίς φράγκο στην τράπεζα. Ξέρω ανθρώπους με μεγάλη ακίνητη περιουσία που δεν τους αποφέρει κανένα απολύτως κέρδος. Ξέρω και ανθρώπους που ζουν στο νοίκι, οδηγούν σαράβαλο κι έχουν το θυσαυροφυλάκιο του Σκρουντζ Μακ Ντακ στο υπόγειο. Ξέρω κι κάποιους άλλους που φαίνονται και είναι μισθωτοί μικρομεσαίοι και που έχουν κληρονομήσει -χωρίς διαθήκη- ανεκτίμητα έργα τέχνης.
Τι πιστεύετε ότι θα γίνει λοιπόν? Θα σας πω εγώ: Θα πιαστούν στη φάκα κάποια μικρά ψάρια, θα φακελωθούν όλοι οι μικρομεσαίοι κανονικότατα, οι δε μεγαλοκαρχαρίες έχουν τρόπο να διαφύγουν και πάλι.
Εκτός αν θεωρείτε ότι θα πάει έστω και ΕΝΑΣ να δηλώσει τα χρήματα που έχει στην Ελβετία, τα σπίτια στη Νέα Υόρκη, τα σκάφη με σημαία Παναμά ή τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία που σίγουρα θα τα έχει φορτώσει σε κάποια μη κερδοσκοπική επιχείρηση με πρόεδρο, με παπά και με κουμπάρο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 01-07-11 στις 15:53
-
The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:
A8hnaios (02-07-11), Kostas_1 (01-07-11), Nino (01-07-11), PANOS-E60 (01-07-11), pilot (01-07-11)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP