Αρχικό μήνυμα απο
nik200
μα τα ιδια πραγματα ακριβως λεμε..και εσυ καταδικαζεις τα λαμογια..και εγω!!
και εγω σιχαινομαι τους "αλητες" ματατζηδες και εσυ..
εχουν εντολη οι "ματ" να μην πειραζουν καποιους κουκουλοφορους..αλλιως μπλεκουν διχως αυριο..και ναι λιγοι ειναι δικοι τους!!!!
και πραγματι η πλειονοτητα των "ματ" ειναι θερμοκεφαλοι χωρις κριση αλλα οχι ολοι..
γιατι δεν το βλεπεις οπως καθε δουλεια??οπου το 90% ειναι λαμογια και το 10% καλοι..
και μια ερωτηση..αν και εσενα σου πεταγαν μολοτωφ..τι θα εκανες????
Αν σε κάθε κλάδο το 90% ήταν λαμόγια φίλε και το 10% καλοί, τότε ζήτω που καήκαμε.
Αλλά και πάλι υπάρχουν 2 μεγάλες διαφορές.
Στα υπόλοιπα λαμόγια (με ορισμένες εξαιρέσεις υψηλόβαθμων του δημοσίου) μπορείς να κάνεις καταγγελίες, αγωγές, αναφορές και να τιμωρηθούν. Με τα ΜΑΤ υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο, καταγγελίες πολιτών και πλήθος αυτοπτών μαρτύρων σχετικά με βαναυσότητες και υπέρμετρη χρήση βίας και δεν τους πειράζει κανείς. Κι αυτό, γιατί τέτοιους τους θέλουν, άξεστους, αγροίκους και ψευτονταήδες.
Επιπλέον, στα υπόλοιπα επαγγέλματα ακόμα και λαμόγιο να είναι κάποιος, δεν ρισκάρω τη ζωή μου κορώνα γράμματα λόγω της αυθαιρεσίας του αυτής.
Όταν όμως ένστολοι βαράνε με γκλοπ στο κεφάλι, πετάνε ομοβροντίες δακρυγόνων-ασφυξιογόνων (τα οποία όποιος έχει εισπνεύσει καταλαβαίνει πως από καθαρά θέμα τύχης δεν έχει τύχει να έχουμε μαζικές λιποθυμίες επί τόπου με κίνδυνο ποδοπατήματος κλπ) αλόγιστα, ακόμα και σε γέρους και παιδιά, τότε είναι ζήτημα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα, από ανθρώπους που είναι εκεί υποτίθεται για να προστατεύουν τον πολίτη.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για υπανθρώπους με τέτοιες συμπεριφορές.
Ούτε αυτά περί 700-800 ευρώ (αν και είναι παραπάνω αλλά δεν παίζει ρόλο) λένε κάτι, γιατί κανείς δεν ανάγκασε κανέναν να καταταγεί στην αστυνομία ή στους ειδικούς φρουρούς, οπότε ας έκανε κάτι άλλο στη ζωή του, πιο αξιοπρεπές για την κοινωνία και λιγότερο επικίνδυνο για τον ίδιο.
Που και πάλι και υποχρεωτικό να ήταν, το να βαράς με τέτοιο μίσος ανθρώπους που αγωνίζονται για το δίκιο τους (και το δικό σου μαζί!) χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας.
Ο καθένας λοιπόν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.
Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για όλους αυτούς που υπερασπίζονται μετα υπερβάλλοντος ζήλου τα τομάρια που μας κυβερνούν.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong