Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδη την καραμελα με τα 700-800ευρο την βαρεθηκα, θα πω κατι και ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι γιαυτο, γιατι το χω ξαναπει και οι μισοι με φαγατε... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ το διαλεγει.... ξερεις απ την αρχη που πας... και μην μου λες για τα λεφτα γιατι ξερεις ποσα λεφτα παιρνουν οι ουκ και καποιες απ τις ειδικες δυναμεις??? θα σου πω ...
τα ιδια λεφτα με τους "κιφινες" ΗΡΩΕΣ που δερνουν γερακους και γυναικες...

τωρα για τα επεισοδια εγω ειδα τα βιντεο, και μιλησα με πολλους που ηταν εκει, αφου ειναι τοσο ΗΡΩΕΣ γιατι δεν ποιανουν αυτους τους μαγκες που κανουν τα επεισοδια?? ααα ξεχασα ναι συναδελφικη αλληλεγγυη...
ολες οι διαταγες υπακουονται μεχρι το σημειο που η κριση σου θα σου πει το αντιθετο, και αν δεν αντιδρασεις θα βρεις τροπο να λουφαξεις, ετσι γλιτωνεις και την δουλεια σου.... Αν δεν εχουν κριση τοτε δεν ειναι ανθρωποι, αν βγουνε και πουνε οτι ειναι ζωα οκ να το ξερουμε!
Δεν γινεται να σου πουνε δερνε.... διπλα να ειναι κουκουλοφοροι και να ανοιγω κεφαλια απο 60αρηδες... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... πρεπει να εχεις ψυχολογικα προβληματα!!
Δεν γινεται η δουλεια μου να ειναι να ηρεμησω την κατασταση και να προφυλαξω περιουσιες, διπλα να σπανε μαγαζια και εγω να βαραω γυναικες....
Δεν γινεται καποτε να κλαιγομαι για εξοπλισμο για ανεπαρκη εκπαιδευση, καραμελα ηρωων 700ευρο, (δεν ακουσα να πουνε οι αγαπημενοι δημοσιογραφοι για τους ηρωες πυροσβεστες.... ουτε διαδηλωση εγινε για αυτους...) αλλα οι μαγκες οι ηρωες ενω καποτε φωναζαν (να καει η π..τανα η βουλη) κατεβηκαν, υπακουοντας αυτους που βριζανε για να δειρουν ποιους? αυτους που πηγαιναν λουλουδια και τις μαναδες που κλαιγανε για τους συναδελφους τους...

υ.γ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ, επειδη το ξερω ομως οτι δεν ειναι ολοι ετσι, ας βγουνε τα παλικαρια που ειναι κομπλε να κανουν τις καταγγελιες τους, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΤΑΔΕΣ, με το πουλμαν απ τιςς Σερρες με τους οπαδους της ΑΕΚ που τους πηγανε οι αστυνομικοι να φανε ξυλο..και μετα κανανε καταγγελιες οι σωστοι αστυνομικοι στα λαμογια!
μα τα ιδια πραγματα ακριβως λεμε..και εσυ καταδικαζεις τα λαμογια..και εγω!!
και εγω σιχαινομαι τους "αλητες" ματατζηδες και εσυ..

εχουν εντολη οι "ματ" να μην πειραζουν καποιους κουκουλοφορους..αλλιως μπλεκουν διχως αυριο..και ναι λιγοι ειναι δικοι τους!!!!

και πραγματι η πλειονοτητα των "ματ" ειναι θερμοκεφαλοι χωρις κριση αλλα οχι ολοι..

γιατι δεν το βλεπεις οπως καθε δουλεια??οπου το 90% ειναι λαμογια και το 10% καλοι..

και μια ερωτηση..αν και εσενα σου πεταγαν μολοτωφ..τι θα εκανες????