Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να ηταν λαθος,αλλα δυστυχως......ειναι ολοσωστος!!!!
    Οσον αφορα το τελος της λιστας.......επρεπε διπλα να γραψουν και δυο λογακια συμπαθειας.....,η εστω μια χειρονομια τυπου !!!
    Δεν εχω παραπονο ομως,ειναι γεγονος οτι στην μαρμαρινη πλακα που θα τοποθετηθει στην εισοδο του Υπουργειου Οικονομικων οπου θα αναφερονται τα ονοματα των ''ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ'', το ονομα μου θα ειναι απο απο τα πρωτα στην λιστα.......
    Μορε....... θα τον πιουνε μπουζι
    Φίλτατε Αλέξιε, βρίσκομαι εις την ευχάριστον θέσιν να σου ανακοινώσω την ειλικρινή πρόθεσή μου να σε απαλλάξω από τούτα τα ανθρωποφάγα δεινά ενεργώντας ως νέα συσάχθεια, ω τιμημένε ευεργέτα του Έθνους!

Ως εκ τούτου, προτείνω αγαπητέ Αλέξιε όπως ανταλλάξομεν οχήματα χωρίς ουδεμία υποχρέωση καταβολής επιπλέον ποσού από μέρους σου, ως δείγμα της ταπεινής μου ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπόν σου!

Δέξου επίσης ως δείγμα καλής θελήσεως εννέα (9) λίτρα ελαίου προδιαγραφών 5W30 L04, τα οποία θα συντροφεύσουν τα επόμενα 2 έτη την αυτοκινητιστική σου συμπόρευση με ετούτο το μοναδικό δείγμα μονδέλου BMW Ε60 520 LCΙ, γνωστού και ως 'κάσα', 'κασόνι', 'πλοίον της αγάπης (Love Boat)', 'έπιπλον', 'μπαβάρισεν αργοπόρεν βέρκε' κ.α.

Αναμένω εναγωνίως προσωπικόν μήνυμα!

2. The Following 9 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (28-06-11), GiannisRob (28-06-11), hades7 (28-06-11), joseph (28-06-11), Leonidas_E39 (28-06-11), mixalis (29-06-11), PANOS-E60 (28-06-11), panos90 (28-06-11), Z4 DCT (28-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP