Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

αρη.
    η διαφωνία έρχεται μόνη της. εγώ δεν θέλω ούτε να κάνω τον ξύπνιο, ούτε τον κάπως.
    το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι όποια διαδήλωση και να γίνει, δεν αλλάζει η κατάσταση. δεν
    θέλω να επεκταθώ παραπάνω, παρά μόνο θα πώ ένα πράγμα. τα πανό κτλ κτλ απο μόνα τους
    δεν κάνουν τπτ. ίσα ίσα τα λαμόγια με την και καλά οικουμενική κυβέρνηση που είπαν ότι θα
    κάνουν και στο τέλος δεν έγινε, κορόιδεψαν τον κόσμο για ακόμα μια φορά, αφήνοντας τους
    να πιστέψουν πως η ειρηνική διαδήλωση και η φωνή του πολίτη μπορεί να κάνει δουλειά.
    ΠΙΠΕΣ!!!
    και ξές γιατί έγινε αυτό το σενάριο περί οικουμενικής???γιατί πολύ απλά αν τα γεγονότα κυλούσαν
    ομαλά σε όλη αυτή την διάρκεια των διαδηλώσεων, τα πράγματα θα γινόντουσαν χειρότερα
    και αγριότερα μέρα με την μέρα...
    όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος...εγώ σε ειρηνικές διαδηλώσεις εναντίον τομαριών που
    μου πουλάνε τρέλα κάθε μέρα, δεν κατεβαίνω. γιατί θα γίνω 2 φορές μ@λ@κ@ς. και θα τους
    πληρώσω, και θα φωνάξω, και στο τέλος θα μου πούνε και φώναζε μ@λ@κ@ απο δευτέρα πάλι
    στην ουρά θα είσαι και θα μας τα σκάς. και πίστεψε με σαν βιοτέχνης τα σκάω ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙΟΛΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΠΤ...
    προτιμώ λοιπόν να σώζω αυτά που έχω όπως μπορώ, μιάς και δεν τα χρωστάω και είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ,
    αγορασμένα με κόπο, αίμα και ιδρώτα.
    όταν υπάρξει περίπτωση να γίνει κάτι ουσιώδες, τότε πίστεψε με θα συμμετέχω και εγώ όπως μπορώ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

beliris (26-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •