Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξέρω κατά πόσο η κατάθεση πινακίδων είναι λύση. Το μόνο που γλυτώνεις είναι τα τέλη του 2012, αφού την έκτακτη εισφορά ως αναδρομική θα την πληρώσουμε έτσι κι αλλιώς. Γλυτώνεις λοιπόν τα τέλη του 2012 αλλά ξεχνάς και για ένα χρόνο το αμαξάκι σου...Και εάν τα τέλη των επόμενων ετών είναι πάλι στα ύψη (που θα είναι)...ξεχνάς το αμάξι σου μέχρι η χώρα να βγεί από την κρίση??? Ας μελετήσουμε λίγο περισσότρο το σενάριο με τα βουλγάρικα νούμερα, μου φαίνεται λιγότερο ουτοπικό.
παιδιά προτείνω το εξής:όσοι είστε απο βόρεια ελλάδα αλλά και οχι μόνο όποιος θέλει και μπορεί δηλαδή,απλα αυτοι τις βόρειας ελλάδας έρχεται ποιο βολικά,προτείνω να κάνουμε ένα γκρούπ-συνάντηση,όπως θέλεται πέστε το..

Να κάνουμε μια συνάντηση για καφέ στην θεσσαλονίκη ασ πούμε, να βρούμε ένα καλό λογιστή ή κάποιον ειδικό δεν ξέρω και εγώ τι χρειάζεται και να το κουβεντιάσουμε, ώστε με αυτό τον τρόπο να ενημερωθούμε όλοι γιατι οι περισσότεροι φοβούνται κλπ (και εγώ μέσα σε αυτούς) να βρούμε μια λύση
να βγάλουμε βουλγάρικες πινακίδες..

δεν ξέρω... τι λέτε εσείς? εγω προσωπικά πλέον νομίζω πως αρχίζει να μην με ενδιαφέρει τι θα πεί ο κάθε μακάκας για το εάν έχω βουλγάρικες πινακίδες κλπ..

Εγώ πάντως πιστέυω οτι θα υπάρξει λύση...και να το οργανώσουμε άμεσα