Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 56

Θέμα: ρυθμιση αναρτησης (pss10)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

υστερα απο απειρες φορες που εχω παει να σκοτωθω υστερα απο την ευθυγραμμιση στον πουπακη σημερα το μεσημερι πραγματικα γλυτωσα παρα τριχα γυρνοντας απο πορτο ραφτη κυνηγιομουν με εναν φιλο μου που δοκιμαζουμε μεταξυ μας τα αυτοκινητα με ενα ταπερ και υστερα απο κυνηγητο σε μια αποτομη δεξια φευγει ο κωλος με 140-150 και κεντραρω ελια,ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ειχα βγαλει το antispin και μαζεψε μονο του τελαιυτεα στιγμη...γενικα ετσι οπως ειναι το αυτοκινητο μετα απο πολλες δοκιμες (νομιζα οτι εφταιγα εγω) παρατηρειται σε ανοιχτες στροφες την ψιλοπαλευει το αυτοκινητο αν και το νοιωθω στον αερα γενικα με αρκετα ελαφρυ τιμονι,στις ποιο κλειστες μουτρα μουτρα μουτρα και οταν καταφερει και τα μαζεψει ξεκιναει το πανυγηρι κωλος κωλος αναποδα στην εξοδο και ισιωνει εαν δεν με πεταξει και λιγο απο την αλλη.Αστα να πανε γενικα το πιο μεγαλο προβλημα ειναι ο κωλος πεταει πααααρα πολυ και στα πολλα χιλιομετρα με την ψυχη στο στωμα στριβω.Φυσικα και τα μουτρα ειναι προβλημα αλλα τα ελενχω λιγο καλυτερα... συγνωμη εαν θυγω καποιον αλλα ΑΠΟΤΥΧΙΑ μεγαλη η ευθυγραμμιση.Που παω τωρα??καποιος αλλος να ξερει λιγακι το πως στριβουν τα bmw??
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mo328i : 21-06-11 στις 19:44

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP