Αφου κραζουμε τη BMW, ας καταθεσω και εγω..
Κατα καιρους διαβαζα στο zpost για "sticky steering". Δεν εδινα σημασια γιατι δεν ειχα προβλημα. Μη πω δεν ανοιγα καν το θεμα να το διαβασω. Το τελευταιο μηνα κατι νυχτες με πολυ σκισιμο σαν να ενιωθες ενα κολλημα..
Στη Πανελληνια, στο γνωστο οικοπεδο που τα αφησαμε ολοι, με τον ηλιο νταλα που λεμε και στο χωριο.. το αμαξι εβρασε. Ειχε μεινει τοσες ωρες.. οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε για να στριψεις το τιμονι επρεπε να παιζεις με τον Ζαμπιδη. Η επαναφορα ειχε θεμα μεχρι να κρυωσει το αμαξι.
Γυρισα και ανοιξα zpost, οι Αμερικανοι σε : σκισιμο, θερμοκρασιες, χειμωνα με καλοριφερ στο τερμα ζεστο, εχουν προβλημα οπως ειχα εγω προχθες, sticky steering column η διαγνωση. Κοστος ανταλλακτικου καινουριου 1600¤, αρκετοι το εχουν αφησει ετσι ομως μιας και προβλημα εχεις οταν το αμαξι εχει βρασει, και μεχρι να κρυωσει λιγο.
