συμφωνω και προσυπογραφω τα λεγομενα σου.
ριξε μια ματια στα βιογραφικα πολλων βουλευτων...συνδικαλιστες ηταν.
ολοφανερο ακομα και για τα κοματοσκυλα οτι ο συνδικαλισμος ειναι καθοδηγουμενος απο ενα συγκεκριμενο πολιτικο κομμα.
δεν ειναι τυχαιο που αναφερεις οτι οταν εκλανε η ΝΔ η Ελλαδα ηταν στο ποδι και τωρα μουγκα στη στρουγγα.
το πολιτευμα οπως λες εχει παψει εδω και χρονια να λεγεται δημοκρατια.
λυση δεν ειναι ουτε οι εκλογες...ουτε καν η αναθεωρηση συνταγματος.ισως αλλαγη του ιδιου του πολιευματος,αφου απο τον εκλογικο νομο μεχρι τη νομοθεσια,εχουν φτιαχτει ετσι που να υπαρχουν παραθυρακια για τα παντα.
εγω ξερω οτι ο μισθος μου εχει μειωθει και τυπικα και ατυπα.ατυπα γιατι σχεδον διπλασιαστηκε το κοστος των μετακινησεων μου,το κοστος διατροφης μου το βιοτικο μου κοστος τελος παντων,ενω οι οικονομικες απολαβες μου οχι μονο εχουν μεινει σταθερες,αλλα οι υπερωριες που μεχρι προτειος πληρονωντουσαν και ηταν ενα συν στο μισθο ιδιαιτερα τους καλοκαιρινους μηνες,εχουν κοπει χωρις βεβαια εξηγησεις και ερωτησεις...
ποτε δεν ειχαμε δικο μας σπιτι ουτε σαν πρωτη κατοικια και τωρα που η συγχωρεμενη γιαγια μου μας "εδωσε" το σπιτι της καλουμαι να πληρωσω φοροεκτος απο τη μεταβιβαση,το ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ που μα αναγκασαν να πληρωσω και συμβολαιογραφους τελη κλπ κλπ που εφτασαν τα 4000 περιπου(λιγο παραπανω)
ο εργασιακος μεσαιωνας παντα υπηρχε.μονο που οι επιχειρηματιες στη τραγικη πλειοψηφια τους ειναι βλακες και αναξιοι να να ονομαζονται εργοδοτες.διοτι αντι να αυξανουν τη παραγωγικοτητας τους και ταυτοχρονα να αμοιβουν ικανοποιητικα το ειδικευμενο προσωπικο τους(οταν ενας ανθρωπος ειναι λογιστης,τη δουλεια,την εμπειρια και τις λυσεις δεν μπορω να τις προσφερω καποιος που ΔΕΝ ειναι οικονομολογος-λογιστης κλπ,απλα μαθαινει παπαγαλια ενα λογιστικο προγραμμα και κανει καποιοες συγκεκριμενες λογιστικες εγραφες.παραλληλα οταν εγω σαν λογιστης μιας εταιριας αμοιβομαι σωστα και καλα,θα εχω λογο να πιεστω παραπανω για το καλο της εταιριας,αφου επωφελουμαι και εγω απο αυτην.)
τωρα ομως εκτος απο την ανεργια εχεις να αντιμετωπισεις και τη κακη διαθεση του εργοδοτη..ενδεικτικα...
περισι μετα το πασχα,ο εργοδοτης μου μας εκανε το τραπεζι στο σπιτι του.δυο εβδομαδες μετα εγινε ενα ακομα τραπεζι με πολυ ψησιμο κλπ κλπ κλπ.
σαφως και δεν περιμενω τραπεζωματα,αλλα φετος σημερα ακομα και οι συνομιλιες μας ειναι τυπικες.ουτε καν "πως περασες το Σ/Κ....που περισι τη δευτερ; το πρωι ειχαμε ενημερωση!!ποιος πηγε που και τι εκανε..