Θα σας πω και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου....

Προ 3-4 ημερών γυρνούσα σπίτι, πήρα τον παράδρομο απο Κηφισιά, "παλιάγιαννη", Άγιο Νεκτάριο κλπ για Μελίσσια....

Όπως πήγαινα λοιπόν φτάνω στο φανάρι που δεξιά βγαίνεις στην Λεοφ. Δημοκρατίας και αριστερά στην βάση του Ναυτικού (Λεοφ. Πεντέλης)

1 χλμ πρίν το φανάρι πίσω μου τζιπάκι μαύρο με φιμέ τζάμια και να με πηγαίνει προφυλακτήρα, διακρίνω γκομενάκι 35plus ξανθό σγουρομάλλικο να μιλάει στο κινητό και να έχω τρελαθεί να κάνω ελιγμούς να αποφύγω το μπάμ επειδή δεν ένιωθε πολύ απο όσο καταλάβαινα....
Με τα πολλά φτάνουμε στο φανάρι του Ζαχαριά και της κάνω νόημα να κατεβάσει το τζάμι, και λέω ευγενέστατα "κυρία μου γιατί δεν προσέχετε? με κλείνετε στις στροφές, με πάτε καρότσι και προφυλακτήρα σε όλη την διαδρομή, έχω κοντέψει να πέσω πάνω σε ότι περίπτερο βρώ και εσείς δεν βλέπετε τίποτα?"

Απάντηση με βλέμμα νεόπλουτης Εκαλιώτισας: "Πότε καλέ? δεν βλέπεις οτι έχω μεγαλύτερο όχημα και 2500cc? που πας με την αρχαιολογία ρε kwλ0παιδο και μου κλείνεις τον δρόμο? που αν πατήσω το γκάζι θα ρίχνεις κυάλι?"

Απάντησή μου: "Για να σε δώ ρε θεία τι ψάρια πιάνει η ιαπωνική αποβολή σου"

Φυσικά και την πέρασα σουβλάκι με την αρχαιολογία μου.... Και το θέμα δεν είναι η κόντρα. το θέμα είναι ρε σούργελο, μιλάς με τον γκόμενο στο τηλέφωνο και έχεις χάσει την μπάλα, κοντέυω να αγοράσω ότι στάση λεοφωρείου έχω βρεί μπροστά μου και ότι περίπτερο επίσης επειδή με κλείνεις σε όλες τις στροφές και δεν έχω περιθώρια να κάνω τίποτα γιατί ο δρόμος είναι στενός. Μου την λες και απο πάνω?

Κάτσε στην άκρη μίλα όσο θες και μετά πιάσε το βολάν να πάρει!